Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş, Gary Medel ile sözleşme imzaladı

Beşiktaş, Gary Medel ile sözleşme imzaladı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Gary Medel'in imza töreninde açıklamalar yaptı.

Beşiktaş, Gary Medel ile sözleşme imzaladı

"Transfer ettiğimiz oyunculara başka kulüplerden teklifkler vardı. Onlar huzurlu bir ailenin parçası olmayı seçtiler. Bizim transfer komitesi büyük işlere imza attılar. Onlara teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın. Bizim açımızdan artık transferlerin sonlarına doğru geldik. Medel'e hoş geldin demek istiyorum."

Gary Medel ise "Öncelikle başkanıma teşekkür etmek isterim. Transferimde büyük payı var. Taraftarlara sıcak karşışamadan dolayı teşekkür ederim. 11'de oynadığım zaman kendimi iyi hissediyorum. Hangi bölgede oynadığım önemli değil." dedi. Şilili futbolcunun eski takım arkadaşı Felipe Melo'yla arasındaki farkın sorulması üzerine araya giren başkan Fikret Orman "Medel'in lakabı da pitbull ama Medel efendi" dedi. Medel ise "Felipe Melo eski arkadaşım. Onun izlerinin üzerine çıkmak istiyorum" diye konuştu.

Başkan Fikret Orman Şilili futbolcunun forma numarasıyla ilgili olarak "Taraftar için verilen 12 numarayı istedi Medel, taraftarla ilişkisi en iyi olan futbolculardan biri olur." dedi.

Haberin Devamı

Transferle ilgili sorulara da yanıt veren Fikret Orman "Beşiktaş'ta transfer bitmez. Devre arası ya da şimdi. Entersan şeyler olursa transfer yapabiliriz. Oynayamayacak oyuncularımız var, şimdi satış yapacağız. Forma giyemeyeceklere formül bulacağız. 3 dedik ama 5 transfer yaptık. Transferde her an her şey olabilir. Bu nazik soruya (Vida transferi) teşekkür ederim, saygılar sunarım"