Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş - Bayern Münih maçında bir ilk!

Beşiktaş - Bayern Münih maçında bir ilk!

Şampiyonar Ligi son 16 turunda Bayern Münih ile Beşiktaş arasında oynanacak maç için sürpriz bir hazırlık var. İstanbul'da oynanacak rövanş maçının Kadınlar Günü etkinliklerine denk gelmesi nedeniyle maçı Türkiye'nin ilk ve tek kadın maç spikeri Semahat Özdoğan'ın anlatması planlanıyor.

Beşiktaş - Bayern Münih maçında bir ilk!

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda oynanacak olan Beşiktaş-Bayern Münih maçında bir ilk yaşanabilir. Siyah beyazlıların Vodafone Park’taki zorlu mücadelesini Türkiye’nin ilk ve tek kadın maç spikeri Semahat Özdoğan’ın anlatabileceği öğrenildi.

İki ekip arasındaki ilk maç 20 Şubat’ta Almanya’da Allianz Arena’da yapılacak. Rövanş maçı ise 14 Mart’ta İstanbul’da Vodafone Park’ta gerçekleşecek.

Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamına denk gelmesi nedeniyle TRT’nin kadın spikeri Semahat Özdoğan tarafından anlatılması planlanıyor.

Özdoğan’ın kişisel Twitter hesabından yaptığı bu paylaşım da, hazırlıkların şimdiden başladığı yorumlarına neden oldu.

TRT'de maç anlatmıştı

2009 yılında Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi tarafından organize edilen dörtlü futbol turnuvası için karşı karşıya gelen Ankaraspor-Eskişehirspor'un mücadelesini, 4 kadın hakem yönetmiş, TRT ekranlarında canlı yayınlanan maçı Semahat Özdoğan anlatmıştı. (Sözcü - Skor)