Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Aziz Yıldırım şampiyonluk maçına gelecek mi?

Aziz Yıldırım şampiyonluk maçına gelecek mi?

Fenerbahçe Doğuş'un bu akşam oynayacağı şampiyonluk maçı öncesi koç Obradovic'in maça davet ettiği Aziz Yıldırım'ın salona gelip gelmeyeceği merak konusu...

Aziz Yıldırım şampiyonluk maçına gelecek mi?

Fenerbahçe Doğuş'un TOFAŞ ile oynayacağı serinin beşinci maçına taraftarın ilgisi büyük. Sarı Lacivertliler Bursa'da kaybedilen serinin üçüncü maçından sonra İstanbul'da oynanacak maçın biletlerine hücum etti. Ülker Salonu nun bu akşam tıklım tıklım olması bekleniyor.

Obradovic davet etti, Yıldırım gelecek mi?

20 yıllık başkanlık koltuğunu Ali Koç'a kaptıran Aziz Yıldırım ın Fenerbahçe'nin TOFAŞ ile oynanacak maça gelip gelmeyeceği merak konusu.

Kongreden zaferle çıktıktan sonra ertesi gün final serisinin ilk maçına Ülker Salonuna giden Ali Koç, şampiyon olunması hâlinde kupayı Aziz Yıldırım ın kaldırması gerektiğini söylemiş, takımın koçu Obradovic de "İki başkan kupayı birlikte kaldırsın" demişti.

FENERBAHÇE DOĞUŞ, SAHASINDA TOFAŞ'I AĞIRLAYACAK

Final serisinde 3-1 önde olan sarı-lacivertliler TOFAŞ'ı bir kere daha yenmesi hâlinde Basketbol Süper Liginde 9. şampiyonluğunu ilan edecek

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde artık perde inmek üzere. Final serisinde TOFAŞ karşısmda 3-1 önde olan Fenerbahçe Doğuş, bu akşam şampiyonluk için parkeye çıkacak. Ligde son iki sezonun şampiyonu sarı-lacivertli ekip, serinin beşinci maçında bu akşam 21.00'de Ülker Salonu'nda oynanacak karşılaşmada TOFAŞ'a üstünlük sağlaması hâlinde üst üste 3'üncü, toplamda ise 9'uncu şampiyonluğuna ulaşacak.

Haberin Devamı

Tarihinde 2 şampiyonluğu bulunan TOFAŞ ise kazanıp seriyi uzatmak için ter dökecek. Serinin ük iki maçını 103-63 ve 86-78'lik skorlarla evinde Fenerbahçe Doğuş kazanırken, üçüncü maçı sahasında 91-88 üstün bitiren TOFAŞ, taraftarı önündeki ikinci maçta rakibine 95-77 yenildi.

(Skorer)