Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Aziz Yıldırım ışıkları kapattırdı!

Aziz Yıldırım ışıkları kapattırdı!

Vardar’ın beraberlik golünde protestolar artınca, Başkan Aziz Yıldırım locanın ışıklarını söndürttü. İşte 90 dakika yönetim locasında yaşananlar

Aziz Yıldırım ışıkları kapattırdı!

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ne veda maçı başkan Aziz Yıldırım için de bir hayli zor geçti. İlk yarıda yerinden fazla kalkmayan başkan Aziz Yıldırım, 40. dakikada locaya geçti. Vardar'ın ilk golüyle protestolar başlayınca da çareyi locanın ışıklarını kapattırmakta buldu.

LOCADA YÖNETİM ZİRVESİ

Yıldırım ve yöneticiler maç sonrası stadyumu hemen terk etmezken, locada derin bir sessizlik hakimdi. İçeride bulunan beyaz koltuklarda, uzunca bir süre oturan Başkan, yönetimi ile mini bir durum değerlendirmesi gerçekleştirdi. Bu sırada dışarıdan hala 'Yönetim istifa' sesleri içeri kadar geliyordu.

SPOR ŞUBE ÖNLEMİNİ ALDI

Maç sırasında gelen yoğun tepkiler ve hakarete varan söylemlere Spor Şube önlem aldı. Taraftarların bir bölümü loca yakınlarından uzaklaştırıldı. Karşılaşmanın son düdüğünü beklemeyen isimlerden biri de A Milli Takım Teknik Direktörü Lucescu'ydu. Deneyimli hoca maçın 80. dakikasında stattan ayrıldı.

PİZZALI KUTLAMA

Fenerbahçe cephesinde sessizlik ve stres yaşanırken, Vardar soyunma odasında büyük coşku vardı. Galibiyet şipariş edilen pizzalarla kutlandı. Mücadeleyi Makedonya Milli Takımı hocası Igor Angelovski de Fenerbahçe'nin Makedon futbolcusu Elif Elmas ile izledi. Angelovski mücadele sonrası SABAH'a şu değerlendirmeyi yaptı: "Maç öncesinde 2-0 biter ve maç uzar diye düşünüyordum ama Vardar disiplinini hiç bozmadı. Sahada takım görüntüsü çizmeyen bir Fenerbahçe vardı. Bu da elenmelerine neden oldu. Futbolda para değil takım olarak ortaya konan mücadele her zaman daha önemlidir."

Haberin Devamı

KOCAMAN KONUŞTU!

Vardar maçı sonrası "Söyleyecek bir şeyim yok" diyen ve bu nedenle eleştirilen Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman dün yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Fenerbahçe tarihinin en zor dönemlerinde, gerekli açıklamaları yapmış birisi olarak konuşmaktan imtina etmeyeceğimi herkes bilmeli. Hayatta olduğu gibi futbolda da kelimelerle anlatılamayacak zamanlar oluyor. Bugün yeni bir gün başladı. Şimdi gerekli tamiratı yapacağız, daha önce de yaptık, kimsenin şüphesi olmasın."

Haberin Devamı

ALPER ŞOKU

Vardar maçında sakatlanıp oyundan çıkan Alper'in kasık bölgesinde yırtık tespit edildi. Yarın oynanacak G.Birliği maçında takımdaki yerini alamayacak. Gelecek hafta oynanacak Başakşehir maçına yetişip yetişmeyeceği ise belli değil. Alper ligde iki haftada 2 gol atmıştı.

(Sabah)