Gazete Vatan Logo
Galatasaray Ataman'ın tokadı istifa getirdi

Ataman'ın tokadı istifa getirdi

Can Topsakal: Ataman’ın Göktürk Ural’ı tokatlaması kabul edilemez.

Ataman'ın tokadı istifa getirdi

Galatasaray’da basketbol şube sorumluğundan dün resmen istifa eden Can Topsakal toplantının ardından açıklamalarda bulundu.

Topsakal gazetemize yaptığı açıklamada, koç Ergin Ataman’ın genç sporcu Göktürk Ural’ı soyunma odasında tokatlamasının kabul edilemez bir davranış olduğunu belirterek, “Hocası olarak hem dövüyorsun hem de kadro dışı bırakıyorsun. İki ceza neden? Bu davranışı bir baba olarak kabul edemezsin. Bu yüzden de devam etmem doğru olmazdı” dedi.

Topsakal, “Çocuğa haksızlık yapıldığını düşünüyordum. Galatasaray değerleri ve etik anlayışı bir yana insan olarak böyle bir şeyi kabul edemeyiz. Bu yüzden geçen hafta konuyu açtım ve başkanımız Ergin Ataman’la görüşeceğini söyledi. Ancak değişen bir şey olmadı. Bu yüzden ben de devam etmeme kararı aldım” diye konuştu.

Yönetim kurulu üyeliği süren Can Topsakal’ın finans ve mağazacılık konusunda çalışmalarının devam edeceği belirtildi.

GÖREV AKÜZÜM’ÜN

Galatasaray’da Can Topsakal’ın basketbol şube sorumluluğundan istifa etmesinin ardından dün bu göreve Ural Aküzüm getirildi. Bir önceki dönemde denetçi olan Aküzüm, Duygun Yarsuvat’ın başkan seçilmesiyle yönetime girmişti. Genç idareci aynı zamanda iletişimden de sorumlu olarak yoğun mesai harcıyor.

Haberin Devamı

(Skorer)