Gazete Vatan Logo
Galatasaray Ataman: İhanet dedim arkasındayım

Ataman: İhanet dedim arkasındayım

“G.Saray Başkanı’nın söylemlerine istinaden 15 gün boyunca benimle görüşmelerini beklerken, yönetici Can Topsakal başka bir antrenörle anlaşıp sonra deklarasyon yaptı.”

Ataman: İhanet dedim arkasındayım

G.SARAY Odeabank’la yolları ayrılan Ergin Ataman konuyla ilgili sporx.com’a çarpıcı açıklamalar yaptı: “Şu an her şey çok sıcak. Bugüne kadar bir kulüple görüşmedim, benim hedefim ve isteğim G.Saray’dı. Ama G.Saray beni istemedi. Barcelona iddiaları var. Onlarla görüştüğüm yönünde haberler çıkıyor ama görüşmedim. Bugün itibariyle bana hiçbir yerden resmi bir teklif yok. Bundan sonra bana yakışan bir teklif olursa değerlendireceğim.

BEN şu anda G.Saray’dan ayrılmış profesyonel bir antrenörüm. G.Saray Kongre üyesiyim. Bir zaman geçtikten sonra G.Saray’la ilgili çok önemli görüşlerimi tabii ki paylaşacağım. G.Saray’ın iyiliği için konuşacağım ama şu anda değil.

‘CEVABI VERDİLER’

ATTIĞIM tweetlerin arkasındayım. Çünkü ben G.Saray Başkanı’nın bütün TV kanallarındaki söylemlerine istinaden sezon bittikten sonra 15 gün boyunca onların benimle görüşmelerine beklerken, Can Topsakal başka bir antrenörle anlaşıp ondan sonra benimle görüşme dahi yapmadan bir deklarasyon yaptı. O sebeple ihanet olarak görüyorum şeklinde bir tweet attım.

Haberin Devamı

BENİM profesyonel bir antrenör olarak Can Topsakal’a 5 yılda 55 milyon dolar zarar ettirdi sözlerine cevap vermem olmaz ama, G.Saray’ın efsane başkanı Faruk Süren ve Duygun Yarsuvat gerekli cevabı verdiler.”