Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslan, Timsah'ı avladı!

Aslan, Timsah'ı avladı!

Süper Lig'in 6. haftasında lider G.Saray, Bursaspor'u deplasmanında 2-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Aslan, Timsah'ı avladı!

G.SARAY ölüp ölüp dirildiği, geriye düştüğü Bursa deplasmanında ikinci yarıda bulduğu gollerle 3 puan çıkartmayı başardı: 2-1. Çok tempolu, bol pozisyonlu mücadelede maç iki tarafa da gitti geldi. G.Saray uzun süre geride olmasına rağmen pes etmedi ve galibiyete uzandı.
LİGİN zirvesini yakından ilgilendiren karşılaşma aslında sarı-kırmızılılar için üç puandan çok daha fazlasıydı. Çünkü Beşiktaş ve Başakşehir’in kaybettiği haftada rakipleriyle puan farkını açmak için altın fırsattı. Bursa’da kazanıp yukarlara tırmanmak istiyordu.
MÜTHİŞ taraftar desteğiyle Bursa maça hızlı başladı. Daha 5. dakikada Stancu, Muslera’yı geçen topu ıskalamasa golü bulması işten bile değildi. 11’de Belhanda iki nefis çalımla bütün rakip savunmayı geçti ancak vuruşunu çizgiden Harun çıkardı. 14’te Kembo çizgide hem Mariano hem de Maicon’u geçti. İçeri yerden kesti. Arka direkte Delarge’nin vuruşu Bursa’yı öne geçirdi: 1-0.
FEGHOULI’DEN HAYAT ÖPÜCÜĞÜ
BU golden sonra topun hakimiyeti tamamen G.Saray’a geçti ve iyi kapanan Bursa maçın geriye kalanında kontralarla gol kovalamaya devam etti.
ASLAN, katı Bursa savunmasını açmakta 2. yarıda da zorlandı. Ta ki 64’te Tudor’un riskli değişikliklerine kadar. Aynı anda giren Yasin ve Feghouli ile ilerdeki adam sayısını arttıran Tudor, defansta da boşluklar vermeyi göze aldı. Bu riskin meyvesi 73’te Feghouli’nin harika golüyle geldi: 1-1. 81’de ise savunmadan dönen topu ceza yayı önünden ağlara yollayan Tolga ile G.Saray harika bir geri dönüşe imza attı: 2-1.

Haberin Devamı