Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslan, Fener'i saf dışı bıraktı

Aslan, Fener'i saf dışı bıraktı

Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, Efeler Ligi Play Off Çeyrek Final 3. karşılaşmasında Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek seriyi 2-1'e getirdi ve adını yarı finale yazdırdı.

Aslan, Fener'i saf dışı bıraktı

EFELER Ligi Play-Off çeyrek final serisi son maçında G.Saray HDI Sigorta, F.Bahçe’yi 3-1 mağlup ederek durumu 2-1 yaptı ve son 4’e kalmayı başardı. Metro Enerji Salonu’nda oynanan mücadeleye aslında sarı-kırmızılılar önemli dezavantajlarla başladı. Todorov’un dizindeki problem nedeniyle forma giyemediği Aslan’da tecrübeli oyuncular Hüseyin ve Can da sakat sakat ilk 6 oynadı.

2 takımın da fazlasıyla yaptığı basit hataların damga vurduğu maça iyi başlayan Cimbom oldu ve Daudi’den gelen 7 sayılık katkıyla 25-20 kazanarak durumu 1-0 yaptı. 2. bölümde ise daha etkili bir sarı-lacivertli ekip vardı sahada. Metin Toy’un 6 sayısıyla sürüklediği Kanarya 25-23’le durumu 1-1 yapmayı bldi.

DAUDI’DEN 21 SAYI

3. bölümde G.Saray’da bu kez Aleh Akhrem ön plandaydı. Belaruslu smaçör 5 sayı buldu, sarı-kırmızılılar 25-21’le yine öne geçti. Her set farklı bir oyuncudan katkı alan sarı-kırmızılılarda son oyunun yıldızı da Yasin oldu. Milli oyuncudan gelen 6 sayı ile birlikte Aslan oyunu 25-22 maçı da 3-1 kazanarak son 4’te Arkas’ın rakibi oldu.

Haberin Devamı

NORMAL sezonu 6. sırada bitiren Cimbom’da Daudi 21, Akhrem 12 ve Emin 12 sayıyla oynarken, ligi 3. basamkta bitirerek play-off’a gelen F.Bahçe’de ise Metin Toy 18, Alen Sket 13 ile Gladyr 11 sayı buldu.