Gazete Vatan Logo
Fransa Arsene Wenger Fransa'ya geri dönüyor

Arsene Wenger Fransa'ya geri dönüyor

22 yıl boyunca çalıştırdığı Arsenal'dan geçtiğimiz yaz ayrılan dünyaca ünlü menajer Arsene Wenger ile ilgili ülkesi Fransa'dan gündeme bomba gibi düşen bir haber geldi. 69 yaşındaki teknik adamın Ligue 1 ekiplerinden biriyle görüşme halinde olduğu öğrenildi...

Arsene Wenger Fransa'ya geri dönüyor

22 yıl boyunca çalıştırdığı Arsenal'dan geçtiğimiz sezonun sonunda ayrılan ve o gün bugündür boşta olan Arsene Wenger ile ilgili ülkesi Fransa'dan gündeme bomba gibi düşen bir haber geldi.

Fransızların dünyaca ünlü spor gazetesi L'Equipe'in okuyucularıyla paylaştığı özel habere göre önümüzdeki sezon sonunda Bruno Genesio ile yollarını ayıracak olan Lyon, önümüzdeki sezon için Wenger ile görüşmelere başladı.

Haberde Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas'ın 69 yaşındaki teknik adamı Arsenal'daki yetkileriyle donatmak istediği ve takımın sportif anlamda tek sorumlusu olarak düşündüğü ifade edildi.

Öte yandan Lyon'un efsanevi futbolcularından Brezilyalı frikik ustası Juninho Pernambucano'nun da Wenger'in yardımcılığını üstlenebileceği öğrenildi.

Wenger'in şu sıralar Aulas'ın danışmanlığını yapan Gerard Houllier ile olan iyi ilişkilerinin de usta hocanın Lyon'un başına geçme ihtimalini arttırdığı kaydedildi. (Fanatik)