Gazete Vatan Logo
İspanya Arda'ya sert sözler: 'Hiç dert etmiyor'

Arda'ya sert sözler: 'Hiç dert etmiyor'

Kariyerinin en kötü dönemlerinden birini geçiren Arda Turan, İspanyol gazetesi Marca’nın eleştiri odağı oldu.

Arda'ya sert sözler: 'Hiç dert etmiyor'

Marca’da yer alan haberde Arda’nın, Barcelona’da kadroya girememesine rağmen neşeli olduğu ve sürekli güldüğü ifadelerine yer verildi. Milli futbolcunun kadroda yer alma hedefinin olmadığı, kontratının sonuna kadar kenarda kalmayı dert etmeyeceğine vurgu yapıldı.

Andre Gomes: Portekizli milli oyuncu yaz transfer sezonunun son gününe kadar Tottenham ile görüştü. Barcelona Philippe Coutinho transferinde olumlu sonuç alamayınca Gomes de takımda kaldı. Juventus başta olmak üzere bazı İngiltere Premier Lig kulüpleri yıldız oyuncunun durumunu yakından takip ediyor. Serie A ekibi Gomes'i satın alma opsiyonu ile birlikte kiralamak istiyor. Barça yönetimi satış için en az 30 milyon Euro istiyor.

Aleix Vidal: Arda Turan ile aynı zamanda Barcelona'ya transfer olan İspanyol sağ bek, yeterli performansı gösteremedi. Sergi Roberto'nun bu bölgeye adapte olmasında sonra şansı azalan Vidal'in de ocak ayında ayrılması bekleniyor.

Thomas Vermealen: Samuel Umtiti, Gerard Pique ve Javier Mascherano gibi kaliteli stoperlerin arasında şans bulmakta zorlanan Belçikalı savunmacı, Dünya Kupası'nda oynamak için düzenli oynayabileceği bir takıma gitmek istiyor. Ernesto Valverde'nin beğendiği başarılı savunmacının gitmesinde ısrarcı olunmayacak.

Haberin Devamı