Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Antalya'ya karşı tek forvet

Antalya'ya karşı tek forvet

İki golcüsü aynı anda sahadayken Sivas'ı bozguna uğratan F.Bahçe'de Aykut Kocaman, sisteminden vazgeçmiyor.

Antalya'ya karşı tek forvet

2 santrforlu formasyon son hafta işe yarasa da Antalya deplasmanında yine ya Janssen ya Soldado ilk 11’de başlayacak. Hollandalı, hat-trick yapan mevkidaşına göre bir adım önde.

OSMANLI beraberliği sonrasında istifanın eşiğinden dönse de ligin en formda takımlarından Demir Grup Sivasspor karşısında Kadıköy’de alınan farklı galibiyetle morallenen teknik direktör Aykut Kocaman, bildiğinden şaşmayacak. Karşılaşmalara çift ön libero ile başlayıp, tek forvet tercih etmesi nedeniyle sık sık eleştirilen tecrübeli hoca, Antalya deplasmanında oyun formasyonunda değişikliğe gitmeyecek.

JANSSEN DOĞRU YERDE

GENELDE maçlara Janssen’le başlayıp, Soldado’yu Hollandalı’nın yerine oyuna alan Aykut Hoca, Sivasspor karşılaşmasında bu huyundan vazgeçmiş ve iki golcüsü sahadayken sarı-lacivertliler rakiplerini bozguna uğratmışlardı. Hal böyle olunca Antalya karşısında takımın iki golcüyle sahaya çıkacağı beklentisi oluşsa da teknik direktör Aykut Kocaman, rakiplerinin bu formasyona uygun olmadığını düşünüyor.

Haberin Devamı

BU sebepten Janssen ve Soldado arasında seçim yapacak olan Aykut Hoca’ya göre gol atamasa da Janssen bir adım önde. Teknik heyet Hollandalı’nın hep doğru noktalarda bulunduğuna dikkat çekerken, skora göre İspanyol forvet devreye sokulacak.