Gazete Vatan Logo
TFF 1.Lig Anichebe'den Sessegnon'a şok tepki: "Ucuz o..... çocuğu"

Anichebe'den Sessegnon'a şok tepki: "Ucuz o..... çocuğu"

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Gençlerbirliği forması giyen Stephen Sessegnon’a şok bir suçlama yöneltildi. West Bromwich’ten eski takım arkadaşı Anichebe borcunu ödemeyen yıldıza, “Ucuz o..... çocuğu” sözlerini sarf etti.

Anichebe'den Sessegnon'a şok tepki: "Ucuz o..... çocuğu"

İngiliz basınında bomba bir haber gündeme düştü. The Sun Gazetesi’nde yer alan haberde West Bromwich’te bir dönem beraber top oynayan Stephen Sessegnon ile Victor Anichebe arasındaki borç sıkıntısı kavgaya dönüştü.

Şu anda Spor Toto 1. Lig’de Gençlerbirliği forması giyen Sessegnon için Anichebe’den bir iddia geldi. Instagram hesabından bu iddiayı paylaşan Anichebe, Sessegnon’un kendisinden 10 bin sterlin borç aldığını ve ödemediğini söyledi.

Bunu sert sözlerle dile getiren 30 yaşındaki futbolcu, “Sessegnon benden 10 bin sterlin borç istedi, uzun zamandır peşindeyim. Telefonlarıma çıkmıyor, mesajlarıma dönmüyor. Hiçbir iletişim kuramıyorum. Yussuf Mulumbu’dan da 10 bin sterlin alıp, ödemedi. Bu adamı bilen biri varsa veya iletişimde olan biri borcunu ödeyebilir mi? Ucuz O…Çocuğu” ifadelerini kullandı. (Celal Umut Eren - Skorer Dış Haberler)