Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Alper'den G.saray yorumu!

Alper'den G.saray yorumu!

Fenerbahçe'nin joker oyuncusu Alper Potuk, şampiyonluk yarışıyla ilgili iddialı konuştu.

Alper'den G.saray yorumu!

F.BAHÇE’DEKİ ilk sezonunda şampiyonluk tadan Alper, bu mutluluğu yeniden yaşamak istediğini söyledi. Konu yelpazesi oldukça geniş röportajda çarpıcı ifadeler kullanan başarılı orta saha, taraftarlara da şu mesajları verdi:

“F.BAHÇE’YE geldiğim ilk sene çok güzeldi. Şampiyonluk yaşadım. Burası büyük bir camia. Sevinci, mutluluğu çok büyük oluyor. Şampiyonluk sevinci paha biçilemez. Sonraki sezonlarda son haftalarda kaybettik şampiyonlukları. Bu sene iyi giden bir grafiğimiz var. Bunu sürdürerek şampiyonluk duygusunu tekrar yaşamak istiyorum. Takıma inanıyorum. Arkadaşlarım çok kaliteli ve kişilikli insanlar. Çok güzel hissediyorum ve çok iyi şeyler yaşayacağımızı düşünüyorum.

‘BAMBAŞKAYIZ’

G.SARAY son haftalarda puan kayıpları yaşadı. Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde iyi devam ediyor. Başakşehir iyi futbol oynuyor. Biz de çok iyi oynuyoruz. Özellikle son 3 maçta bambaşka bir F.Bahçe var. Çok güzel bir lig geçiyor. Az hata yapanın kazanacağı bir lig. İnşallah az hatayı biz yaparız ve sezon sonu kazanan biz oluruz.

Haberin Devamı

G.SARAY her maçı kazanıyordu. Böyle gitmeyeceklerini, puan kaybedeceklerini tahmin ediyorduk. Galatasaray’ın bir yerden sonra düşüş yaşamasını bekliyorduk. Beklediğimiz gibi de oldu, fark kapandı. Çok ciddi bir fark olmasa da yine de öndeler. Son haftalardaki performansımızı sahaya yansıtmaya devam edeceğiz. İlk yarının bitmesine 3 maç var ve 3 puanlık sistemde her şey olabilir. Biz kendi işimize bakıyoruz. Rakiplerimiz bizi ilgilendirmiyor. Biz maçlarımızı kazandığımız sürece mutlu bir şekilde ilk yarıyı bitiririz.”