Gazete Vatan Logo
Şampiyonlar Ligi Almanya'da direnemedik!

Almanya'da direnemedik!

Beşiktaş, Allianz Arena'da Şampiyonlar Ligi son 16 maçında Bayern Münih'e 4-0 mağlup oldu.

Almanya'da direnemedik!

ŞENOL Hoca basın toplantısında söyledi, Bayern Münih’i elemek, imkansızı başarmak... Durum böyleyken sıfır hata yapmak lazım ancak Beşiktaş yolun başında işini daha da zorlaştırdı. 16’da Atiba’nın hatalı pası sonrası Vida, Lewandowski’yi indirdi, hakem Hategan kırmızı kartı gösterdi.

SIFIR hata diyoruz, hadi bir hata yaptık, ikinciyi niye yapıyorsun? 19’da Love, 3 kişinin içinden geçti, kaleciyle karşı karşıya kaldı ama gitti topu tribüne yolladı.

BAYERN Münih’e karşı bir Şampiyonlar Ligi maçında, üstelik Allianz Arena’da henüz karşılaşmanın başında 10 kişi kalmak büyük bahtsızlık. Tek çare kalenin önüne otobüs çekmek oldu ne yazık ki. 30’da Hummels’in kafa vuruşunu Fabri çıkardı, 34’te Vidal bomboş kaldı, Pepe duvar ördü...

MULLER ve LEWA UMUT BIRAKMADI

İyi direniyorduk, hatta 39’da bu kez Quaresma ile sağdan geldik, Ulreich gole izin vermedi ama 43’te dünya üzerindeki en sinsi futbolcu Müller yine unutturdu kendini! Coman’ın sağdan getirdiği topta Alaba dokundu, Müller altıpasta boş kaldı ve vuruşunda Fabri’nin bacak arasından golü yaptı: 1-0.

Haberin Devamı

50’DE Lewandowski frikikte topu çatala yollarken 53’te Müller’in pasıyla son çizgiye indi, dışarı çıkardı, Coman uzak köşeye bıraktı: 2-0. 66’da Kimmich’in sağdan ortasında Müller yakın direkte dokunup farkı 3’e çıkartırken 79’da Hummels uzaktan vurdu, Fabri çıkardı ama kimsenin takip etmediği Lewandowski gidip tamamladı: 4-0. Neticeyi belirleyen gol ise 88’de Lewandowski’nin asistinde arka direkte topa dokunan Müller’den geldi: 5-0.

MAÇTAN NOTLAR

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih ile Beşiktaş arasında yapılan maçı tribünlerden 70 bin futbolsever takip etti.

Münih'teki Allianz Arena'da yapılan maçta tribünlerde 70 bin taraftar yer alırken, bunun yaklaşık 5 binini Türk seyirciler oluşturdu.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu da karşılaşmayı izleyenler arasında yer aldı.

Maç öncesi skor tabelasında Türkçe olarak "Hoş geldiniz" yazısı yer aldı.