Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Alkışlar Negredo'ya!

Alkışlar Negredo'ya!

Linz’de sonradan girip 90’da attığı golle Beşiktaş’ı Avrupa’da tutan Alvaro Negredo dün de sahnedeydi. Nefis topuk golüyle Erzurum’u yıkan tecrübeli futbolcu oyundan da alkışlarla çıktı.

Alkışlar Negredo'ya!

BEŞİKTAŞ’TA geçen sezonun tamamlanmasının ardından istenmeyen adam olan Alvaro Negredo son 2 maçtaki performansıyla takıma adeta can verdi. Larin’in son haftalarda yaşadığı düşüşün yanı sıra Vagner Love’ın da Akhisar maçında oyuna girdikten sonra tribünlerin tepkisini almasının ardından teknik direktör Şenol Güneş bu sezon ilk kez İspanyol golcüyü ilk 11’de sahaya sürdü. UEFA Avrupa Ligi’nde LASK Linz ile oynanan rövanş maçında son bölümde oyuna giren ve 90’da attığı golle takımını elenmekten kurtaran Negredo dün de sahnedeydi. Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 geride tamamlayan siyah-beyazlılar 53’te Gökhan Gönül’le skoru eşitlerken 76’da

sahneye İspanyol golcü çıktı. Quaresma’nın pasında topukla enfes bir gol atan İspanyol

yıldız dakikada alkışlar eşliğinde kenara gelerek yerini Tolgay Arslan’a bıraktı.

ZAFERİN 3'LÜSÜ BOĞA'DAN

Günün kritik golüne imzasını koyan 33 yaşındaki futbolcu maçın sonunda Erzurum Kazım Karabekir Stadı’nda 3’lü çektirdi.

'NELER OLACAĞINI BİRLİKTE GÖRECEĞİZ'

SİYAH-beyazlıların Erzurum zaferinde büyük rol oynayan Negredo takımdaki geleceğinin belirsiz olduğunu ifade etti. futbolcu takımda kalıp kalmayacağı ile ilgili olarak ise şunları söyledi:

Haberin Devamı

“BUNA ben karar vermiyorum. Kulüp şu anda menajerimle irtibatta. Neler olacağını birlikte göreceğiz. Kendi performansım olarak bu sezona iyi başladım ve umarım böyle devam eder. Ailem ve arkadaşlarım bana destek oluyor.”