Gazete Vatan Logo
Futbol Ali Koç Altay Bayındır ile ilgili müjdeli haberi verdi

Ali Koç Altay Bayındır ile ilgili müjdeli haberi verdi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2-1 kazandıkları Medipol Başakşehir maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Koç, antrenmanda elinden sakatlanan ve ameliyat olan Altay Bayındır'ın EURO 2020'ye yetişme ihtimalinin yüksek olduğunu belirtti.

Ali Koç Altay Bayındır ile ilgili müjdeli haberi verdi

Kalan 7 haftada şampiyonluk yarışında her şeyin olabileceğini belirten Koç, "Takımı kutluyorum, bizim için çok önemli maçtı. Başakşehir de talihsiz bir sezon yaşıyor. İki takım için önemli maçtı ama BAY haftası öncesi çok önemli bir virajı kayıpsız geçtik. 7 haftada her şey olabilir. Kaptanımıza, hocamıza, sportif teknik direktörümüze, pek çok rolü olan Emre Belözoğlu'na teşekkürler, bir hava yakaladılar, hava değişti. Rakibe az şans veriyoruz, şu anda gidişattan, oynadığımız futboldan son derece memnunuz." dedi.

"Altay'ın EURO 2020'ye yetişme ihtimali yüksek"

Elindeki kırık nedeniyle operasyon geçiren Altay Bayındır hakkında da bilgi veren Koç, "Kalecimiz Altay sadece iyi bir kaleci değil, iyi bir insan. Çok geçmiş olsun. Sadık da ameliyat oldu, ona da geçmiş olsun. Altay'ın EURO 2020'ye yetişme ihtimali yüksek, inşallah yetişir. 7 hafta kaldı, bizim 6 maçımız var. Her şey olabilir. Biz 10 senede 3 kere son haftada şampiyonluk kaybetmiş bir kulübüz. Son dakikaya kadar her şeyin değişebileceğini biliyoruz. En çok hakem hatasına maruz kalan ancak en az şikayet eden kulüp Fenerbahçe'dir." diye konuştu.

Haberin Devamı