Gazete Vatan Logo
Galatasaray Albayrak'tan Tudor'a sert eleştiri! "7-0 mağlup olabilirdik"

Albayrak'tan Tudor'a sert eleştiri! "7-0 mağlup olabilirdik"

Abdürrahim Albayrak, TRT Spor'da konuk olduğu Basın Tribünü programında önemli açıklamalar yaptı.

Albayrak'tan Tudor'a sert eleştiri! "7-0 mağlup olabilirdik"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve Abdürrahim Albayrak'ın TRT Spor'da konuk olduğu Basın Tribünü programında Abdürrahim Albayrak birbirinden önemli açıklamalar yaptı.

"BEŞİKTAŞ DERBİSİNDE İSYAN ETTİM"

Beşiktaş derbisinde 7-0 mağlup olabilirdik. Çıldırıyorum. Tudor'un taktiklerine, defansif kurgusuna, oyun kurgusuna çıldırıyorum. İsyan ediyorum o gün. Hasta hasta maça geldi.

"ÜNAL AYSAL DÖNEMİNDE KOVULDUĞUMUZ ZAMAN..."

Ünal Aysal döneminde kovulduğumuz zaman Fatih hoca "Siz gidiyorsunuz, ben de istifa ediyorum." Asla hoca dedim! Keşke o zaman hoca istifa etseydi. Hoca idmandayken Ünal Aysal hiç şık olmayan, Fatih hocaya böyle bir hareket yaptı. O akşam biz sabaha kadar Fatih hocanın evi var, sabaha kadar çay içtik. Hocam merak etme, yüce Allah'ım bizi bir gün buluşturacak ve şampiyon olacağız dedim. Dualarımız kabul oldu.

Prandelli'nin beğenmediği takım 3 tane kupa aldı. Biz gittikten sonra ne oldu? Hamza Hoca'yı gönderdiler. Üst üste antrenörler değişti. Tudor geldiğinde bu takımdan hiçbir şey olmaz demişti. Galatasaray'ı 650 milyon TL gibi bir zarara sokuluyor. Biz öyle bir takım kurmuştuk ki...

Haberin Devamı

"GALATASARAY'I 2 SEZONDA 650 MİLYON TL ZARARA SOKTULAR"

Prandelli bana şunu söyledi. Bunu takımı komple göndermek lazım. O anda benim için Prandelli bitti. Prandelli'nin beğenmediği o futbolcular, o sene hem lig hem Türkiye Kupası, hem Süper Kupa'yı aldı. 3 kupa aldık. Ne oldu sonra? Hamza hocayı gönderdiler. Peş peşe hocalar gitti. Tudor geldi. Eğer Tudor, Prandelli'nin bana söylediklerinin aynısını Dursun Özbek'e söylememişse ben bir şey bilmiyorum. Türkiye'de kupa bırakmayan takım komple değiştirildi. Tudor bu takımdan hiçbir şey olmaz dedi. Galatasaray 650 milyon TL gibi bir zarara 2 senede sokuldu.

(FutbolArena)