Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'da Arda Turan'a ikinci ret!

Galatasaray'da Arda Turan'a ikinci ret!

Fatih Terim'in medya yoluyla gönderdiği, “Arda Turan’a ikinci bir şans verelim” mesajına rağmen, Başkan Mustafa Cengiz’den son yönetim kurulu toplantısında bu transfere bir kez daha ret oyu çıktı. Gözler Fatih Terim’in bugünkü konuşmasında...

Galatasaray'da Arda Turan'a ikinci ret!

Galatasaray’ın Arda Turan transferi tam anlamıyla yılan hikayesine döndü.

Teknik patron Fatih Terim’in basın toplantılarında, tecrübeli futbolcuyla ilgili verdiği olumlu mesajlar ve bazı taraftar gruplarının yaptığı destek açıklamalarına rağmen, Başkan Mustafa Cengiz bu transfere şerh koydu.

Türk Telekom Stadı’nda gerçekleşen son yönetim kurulu toplantısında Cengiz, Arda Turan konusunda bir kez daha ret oyu kullandı.

Daha önce de, “Arda’nın A’sı bile gündeme gelmedi” diyen sarı-kırmızılı kulübün patronu, “Oyuncuların geçmişine değil, geleceğine yatırım yapacağız” sözleriyle bu görüşünü destekliyor.

Ancak şimdi de Terim’in ortaya koyacağı refleks merakla bekleniyor.

Bu akşam Rizespor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından hem yayıncı kuruluşa hem de basın mensuplarına açıklama yapacak olan Terim’in, Arda Turan konusunda yönetimden çıkan karara karşı tepkisini göstereceği tahmin ediliyor.

Tecrübeli hoca kısa süre önce yaptığı açıklamada, “Arda Turan konusunda yönetimle aramızda bir kriz varmış gibi gösteriliyor. Böyle bir şey kesinlikle yok” diyerek, Cengiz ve ekibiyle uyum içerisinde çalıştıklarını dile getirmişti. (Fanatik)

Haberin Devamı