Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaşlı yıldıza 78 milyonluk çılgın teklif!

Beşiktaşlı yıldıza 78 milyonluk çılgın teklif!

Beşiktaş'ın 23 yaşındaki genç yıldızı Dorukhan Toköz için Avrupa ekibi 12 milyon euroluk (yaklaşık 78 milyon TL) teklif yaptı.

Beşiktaşlı yıldıza 78 milyonluk çılgın teklif!

Siyah beyazlıların geçen sezon Eskişehirspor'dan kadrosuna kattığı ve kısa sürede takımın değişilmezleri arasına girmeyi başaran Dorukhan Toköz'ün taliplileri artıyor.Son olarak A Milli Takım'da da başarılı bir performans sergileyen Dorukhan için Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu Liverpool talip olduğu iddia edilmişti.

Beşiktaş'ın milli futbolcusu Dorukhan Toköz için İtalya'dan bir teklif daha geldi...Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı Dorukhan Toköz'ün talipleri her geçen gün artıyor.Daha önce İtalya'nın Genoa ve Sassuolo ekipleri, genç yıldız için teklifte bulunmuştu.

Son olarak İtalya Serie A ekiplerinden Udinese de Beşiktaş'ın kapısını çaldı.İtalyan ekibi, yıldız oyuncu için Beşiktaş'a 12 milyon euro önerdi.Bu teklifi kabul etmeyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise oyuncu için 15 milyon euro istedi.1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'dan bedelsiz olarak alınan Dorukhan'ın o dönem piyasa değeri 500-700 bin euro civarındaydı.Bu sezon Beşiktaş formasıyla toplam 25 maça çıkan genç orta saha oyuncusu 3 gol, 3 asistlik katkı sağladı.

Haberin Devamı