Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Sloukas, Giannakopoulos'un yalanını ortaya çıktı!

Sloukas, Giannakopoulos'un yalanını ortaya çıktı!

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Kostas Sloukas, Yunanistan'a dönme gibi bir isteğinin olmadığını söyledi.

Sloukas, Giannakopoulos'un yalanını ortaya çıktı!

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Kostas Sloukas, Yunanistan'da verdiği röportajda Yunanistan'a dönme gibi bir isteğinin olmadığını söyledi.

Geçtiğimiz haftalarda Panathinaikos başkanı Dimitris Giannakopoulos, sosyal medyada bir paylaşıma yapılan yorumda sözleşmesi bitecek olan Sloukas'ın bir sonraki sezon Yunanistan'a dönebileceğini ima etmişti.

Yunanistan'a dönme gibi bir düşüncesi olup olmadığı sorulduğunda Sloukas, ''Kesinlikle hayır. Yunanistan'a dönme gibi bir düşüncem yok. Fenerbahçe'de kalmak istiyorum. Fenerbahçe, Avrupa'nın en iyi takımı ve burada çok iyi vakit geçiriyorum. Jan Vesely, Gigi Datome gibi oyuncularla çok iyi bir çekirdek kadro oluşturduk. Onlarla birlikte oynadığım ve Obradovic gibi bir koç ile çalıştığım için çok mutluyum.'' diye konuştu.

''Obradovic benim için en iyisi. Bunu, kişisel tecrübelere dayanarak söylüyorum. Her gün sahada ve saha dışında bir şeyler öğreniyorum. Fenerbahçe gibi bir kulüpte olduğum ve Obradovic gibi biri ile çalıştığım için çok şanslıyım.''

Haberin Devamı

Fenerbahçe'ye gelme kararı hakkında da konuşan tecrübeli oyuncu, ''Olympiakos'tan ayrılıp buraya gelmek tabii ki doğru bir tercihti. Burada kazandığımız başarılar mükemmel. Fenerbahçe benim ailem ve herkesi seviyorum. İstanbul'da olmaktan dolayı da mutluyum.''


28 yaşındaki oyuncu, 2015-16 sezonundan beri Fenerbahçe forması giyiyor.

(Sportando)