Gazete Vatan Logo
Galatasaray Onyekuru'dan ilk açıklama

Onyekuru'dan ilk açıklama

Galatasaray'ın yeni transferi Henry Onyekuru, transferinin ardından ilk açıklamasını sosyal medya hesabı üzerinden yaptı.

Onyekuru'dan ilk açıklama

Bugün sarı kırmızılı takıma resmen katılan ve yeni takımıyla ilk antrenmanına çıkan Nijeryalı futbolcu, "Türkiye'nin en büyük takımı ile bu yolculuğa başlayacağım için çok mutluyum. Takımın başarıya ulaşması için elimden geleni yapacağım. Bana sağlanan bu olanak için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Sarı kırmızılı taraftarlar, Onyekuru'nun bu paylaşımının altında yeni transferlerine büyük ilgi gösterdi ve destek oldu.

Onyekuru, Galatasaray'ın kampına katıldı

Galatasaray'ın kiralık olarak kadrosuna kattığı Nijeryalı futbolcu Henry Chukwuemeka Onyekuru, sarı-kırmızılı takımın İsviçre kampına katıldı.

Zürih'teki antrenman sırasında takıma ait minibüs ile tesislere gelerek Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile poz veren Onyekuru, futbolcularla tanışıp koşu yaparak sarı-kırmızılı takımla ilk idmanına çıktı.

Galatasaray günün ilk çalışmasını sabah basına kapalı gerçekleştirdi. Akşam yapılan antrenmana futbolcular koşu, koordinasyon ve ısınma hareketleriyle başladı. İdmanda daha sonra pas çalışması ve çift kale maç yapıldı.

Haberin Devamı

Fatih Terim, 14 Temmuz'da kampa katılması beklenen Belhanda'nın kendi isteğiyle bu akşam takıma dahil olacağını söyledi.

Galatasaray, yarın İsviçre 2. Lig takımı FC Wil ile hazırlık maçı yapacak.