Gazete Vatan Logo
Antalyaspor Antalyaspor'dan Samir Nasri açıklaması!

Antalyaspor'dan Samir Nasri açıklaması!

Antalyaspor’dan ayrılması beklenen Samir Nasri’nin Kırmızı-Beyazlılardan gitmek için tazminat istediği yönünde çıkan haberlere yalanlama geldi.

Antalyaspor'dan Samir Nasri açıklaması!

Ali Şafak Öztürk döneminde olduğu gibi Cihan Bulut yönetiminde de Futbol Şube Sorumluluğu görevini üstlenen Şefik Öz, konuyla ilgili çıkan haberleri yalanladı.

Fransız yıldızı kulüpten herhangi bir tazminat talebinin bulunmadığını ifade eden Şefik Öz, “Nasri’nin istediği bir tazminat değil. içeride alacağı var, onu alıp gitmek istiyor. Hak ettiği maaşını talep ediyor. Nasri’nin Antalyaspor’dan alacağı bir rakam vardı, biz onlarla ödeme şekliyle ilgili olarak pazarlık halindeyiz” dedi.

Nasri’nin sözleşmesinde yer alan ve eleştiri alan bonuslarıyla ilgili olarak da konuşan Şefik Öz, basında çıkan rakamların abartı olduğunu ifade ederken, “Nasri’ye yazılan gol ve asist bonusları tüm futbolcularda var. Sözleşmelere özendirici bonuslar koyuyoruz. Motivasyonunu ve sürekliliğini sağlamak için bu tür maddeler tüm futbolcuların sözleşmelerinde yer alıyor. Bu bir transfer yöntemidir, Nasri’de de kullanıldı” dedi.

Nasri’nin sözleşmesinde yer alan bonusların tek tek gol ve asist şeklinde olmadığı, paket halinde hedefe ulaşılması halinde prim alacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Samir Nasri, sezon başında Manchester City'den bedelsiz olarak transfer edilmiş ve Fransız futbolcunun doping konusunda olası bir cezasında Antalyaspor’un tüm finansal haklarının korunacağı şekilde bir sözleşme yapılmıştı.

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), Antalyaspor'un Fransız futbolcusu Samir Nasri'nin UEFA tarafından hakkında yürütülen doping soruşturmasına yaptığı itirazı reddetti.

Geçtiğimiz günlerde alacakları ödenmediği gerekçesiyle Antalyaspor’la olan sözleşmesini feshetmek için kulübe ihtarname çeken Samuel Eto’o hakkında da konuşan Şefik Öz, takım içerisinde alacağı bulunmayan tek futbolcunun Kamerunlu yıldız olduğuna vurgu yaptı.

Samuel Eto’o’nun yaptığı bu hamle kulüple şok etkisi yaratırken, kırmızı beyazlı takımda forma giyen eto o dışındaki diğer futbolcular kulübe bu tip bir ihtarname çekmemiş olması ise dikkat çekti.

(Ajansspor)