Gazete Vatan Logo
Başakşehir Son Dakika... Arda Turan Başakşehir'de!

Son Dakika... Arda Turan Başakşehir'de!

Medipol Başakşehir Kulübü, Arda Turan'ı kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Medipol Başakşehir'in anlaşmaya vardığı Arda Turan'ı taşıyan uçak, İstanbul'a indi. Arda Turan'ın 7.8 Milyon € yıllık garanti ücretinin tamamını Başakşehir karşılıyor. Primler ile 8.4 Milyon € ücrete ulaşıyor.

Son Dakika...  Arda Turan Başakşehir'de!

Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Arda'nın transferi hakkında "Arda bugün geliyor. Bu Türkiye'nin transferidir." dedi. Medipol Başakşehir'in anlaşmaya vardığı Arda Turan'ı taşıyan uçak, İstanbul'a indi.

Barcelona kulübü de Arda Turan'ın transferi için Başakşehir'le anlaşıldığını duyurdu. 2,5 yıllığına kiralık anlaşması yapıldığını bildiren Katalan kulübü Arda Turan'a teşekkür etti.

Katalan ekibi yaptığı açıklamada Ardan Turan'ın kiralık olarak Başakşehir'e transfer olduğunu ve satın alma opsiyonunun da bulunduğunu duyurdu.

Barcelona ve Başakşehir kulüpleri Arda Turan'ın 2.5 sezon kiralık olarak transferi konusunda anlaşmaya vardı. Bu süreçte FC Barcelona oyuncunun UEFA transfer dönemleri içerisinde başka bir takıma transferi hakkını saklı tutmakla birlikte performansa göre bonuslar alacak.

Medipol Başakşehir Twitter hesabından bu videoyu yayınladı