Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Volkan Demirel'den çarpıcı açıklamalar!

Volkan Demirel'den çarpıcı açıklamalar!

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, Ercan Taner'in sorularını yanıtladı.

Volkan Demirel'den çarpıcı açıklamalar!

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, NTV Spor'da Ercan Taner'in sorularını yanıtladı.
İşte o konuşmadan satırbaşları;

Birbirimizi tanımıyorduk, birbirimizden uzaktık. Birliktelik olmayınca ne kadar yetenekli olursanız olun, başarı uzak oluyor. Osmanlıspor maçından sonra Milli Takım dönüşü hep beraber aynı şeyi düşünen bir ekip vardı. Bambaşka bir takım olduk. Takım olarak her hafta bir üste çıkarak"

"Bu seneki en büyük şansımız Aykut hocanın başımızda olması. Onun başımızda olduğunu görmek bize ayrı bir mutluluk verdi."

Ben kendimi her maç sonrası izlerim. Tutabileceğim bazı topları içeri aldım. Bunlar bireysel hatalar. Hocam beni dinlendirme kararı aldı kendi kararıyla. Ben hiç bir şey demedim. Çünkü hocanın kararı. Şans gelmesi, takımın çıkışıyla benim formum bir araya geldi.

Halı sahada bile insanlar kaleye geçmek istemez. her zaman tek başınasınızdır. Geçen hafta 4-2 kazandık ama ben üzülüyorum. Çünkü 2 gol yedik"

"Ben futbola santrafor olarak başladım. Kartalspor'dan buralara geldim. İyi ki kaleci oldum"

Haberin Devamı

"Milli Takım kapısı ne zaman açılırsa o zaman giderim. Biz Türk bayrağı altında büyüyen insanlarız. Bayrağa sarılarak yatan insanlarız. Ne zaman görev verirlerse görev almaya hazırım"

"Baskı bana her zaman olumlu etki etmiştir. Rakip taraftarın üstüme oynaması hoşuma gider. Ben de onlarla oynarım demeyeyim ama onların istediği gibi hareket ederim. Öyle yaptığımda takım arkadaşlarım daha rahat oluyor"

"Maça hazırlanıştan takımın durumunu anlıyorum. Maça çıkmadan önce rakibin neler yapabileceğini düşünüyorum"

"Yeni gelenlere kulübün ne anlam ifade ettiğini anlatıyorm"

"Maçtan bir gün önce kamp olması çok doğru. Takım arkadaşlarıyla vakit geçirilmesi çok önemli. Uzun süreli kamplara karşıyım ama bir gün önce olması gerekiyor"

"Ben maç sonuçlarını eve yansıtmamaya çalışıyorum. Kızlarımın bana vermiş olduğu mutluluğu tartamıyorum. Hem sevinci hem üzüntüyü bir gün yaşarım. Yenilginin etkisi bazen bir hafta sürebiliyor"

"Buffon'un genel olarak iyi kaleci olduğunu düşünmüyorum ama efsane bir çizgi kalecisidir. Küçüklüğümden beri takdir ediyorum. Genç takımda karşılaşmıştık, ısınmasından oyununa kadar hayran kalmıştım."

Haberin Devamı

"Ben Muslera'ya çok seviyorum. Geçen haftaki performansından dolayı çok eleştiriliyor. Beşiktaş maçında kötü gol yediği için üstüne geliyorlar. Çok yanlış işler bunlar. Muslera bugüne kadar Galatasaray için çok maç almıştır, camia için birçok şey yaptı. Bu kadar yüklenilmesini doğru bulmuyorum. Muslera çok iyi bir kaleci. Hem insan hem kişilik olarak çok iyi bir insan",

"Bana göre ligin en formda kalecisi Beto. Beşiktaş'ta Fabri de çok iyi kaleci."

"Trabzonspor zor bir camia, Onur'un sırtında büyük yük var. Türk kalecilerin yabancılara göre kapasitesi çok yüksek"

"Rüştü Reçber'in stilini çok beğeniyorum ama bana olmaz o stil. Bana uygun değil. Kendime özgü stilim var. Çocuklara da diyorum "Beni örnek almayın"

"Yaptığım perdeleme hareketini başka yerlere çekenler oldu. Benim yapış nedenim sadece topu saklamak. Kesinlikle incitme, kırılma anlamında yapmadım"

Haberin Devamı

"Sahada o anki sinirden dolayı argo kelimeler çıkabilir. Trafikte de insan bunu yaşayabiliyor. Şahsi şekilde olmadığı sürece abartılmasına gerek yok"

"Hakemlerin biraz daha düşünerek hareket etmesi gerekiyor. Geçen maç frikik oldu. yerinden kullanılmadı ve ben kaptan olarak ben hakeme bir şey söyleyemiyorum"

"Galatasaray iyi başladı ama şuan düşüşte. Ben düşüte başlyıp yükselişe geçmeyi tercih ederim"

(Skorer)