Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Ürkmezgil: Bizde as-yedek ayrımı yok!

Ürkmezgil: Bizde as-yedek ayrımı yok!

BEŞİKTAŞ Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Şampiyonlar Ligi’nde bugün Leipzig ile oynayacakları maç öncesi Leipzig Havalimanı’nda kısa bir açıklama yaptı.

Ürkmezgil: Bizde as-yedek ayrımı yok!

“Üç kulvarda birden gittiğiniz zaman tüm oyuncuları kullanmak zorundasınız. Hocamız oyun şekline göre herkesi formda tutmaya çalışıyor.”

“Gruptan lider çıkmanın verdiği bir keyifle buraya gelsek de aynı zamanda galibiyet için de buradayız” diyen Ürkmezgil, 6 as oyuncunun kadroya alınmamasına ilişkin olarak ise “Bu çok normal. Üç kulvarda birden gittiğinizde tüm oyuncuları kullanmak zorundasınız.

‘ÖNLEMLERİ ALDIK’

Beşiktaş’ta yedek-as ayrımı zaten yok. Hocamız oyun şekline göre herkesi formda tutmaya çalışıyor. Böyle bir maçta oynayabilmek şans bulamayan oyuncularımız için de büyük bir fırsat olacak” yorumunu yaptı.

ÜRKMEZGİL, son olarak Beşiktaşlı taraftarların Leipzig maçında tribünde yer alamayacak olmasına da değinirken, “İnsanlar maçın heyecanına kendilerini kaptırıp kötü şeyler yapabiliyor ve bunun acısını da kulüp çekiyor. Şu anda en ufak hadise kulübümüze büyük zarar verir. Umarım sıkıntı olmaz. Biz tüm önlemlerimizi aldık” açıklamasıyla sözlerini noktaladı.