Gazete Vatan Logo
Beşiktaş "Rekorla bitirelim"

"Rekorla bitirelim"

Liderliği garantileyen siyah-beyazlılarda, Güneş’in rotasyon planlarına rağmen oyuncuların hedefi hem namağlup unvanını korumak hem de puan rekorunu kırmak

"Rekorla bitirelim"

PORTO ile Vodafone Park’ta berabere kalarak turu hem de G Grubu’nu lider olarak tamamlamayı garantileyen Beşiktaş yarın grup aşamasının son sınavını Leipzig deplasmanında verecek. Grupta ikincilik mücadelesi veren Leipzig ve Porto’nun yola Devler Ligi’nde mi yoksa Avrupa Ligi’nde mi devam edeceğinin şekilleneceği son haftada Kartal berabere kalsa dahi puan rekorunun yeni sahibi olacak.

GALİBİYETTE kulübün kasasına girecek ekstra 1.5 milyon Euro’nun yanı sıra ülke puanına sağlayacağı katkı açısından da büyük önem taşıyan bu maçta siyah-beyazlıların tek hedefi kazanmak. Teknik direktör Şenol Güneş, Almanya’da rotasyona gideceğini açıklarken takımda kim görev alırsa alsın futbolcuların aklındaki tek şey grubu kazanarak bitirmek.

‘2. BİZİ İLGİLENDİRMİYOR’

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde yakalanan havanın bozulmasını istemeyen siyah-beyazlılar, şu ifadeleri kullandı: “Beraberlikte bile grubu namağlup tamamlama şansımız var ancak biz şu ana kadar gösterdiğimiz performansı 3 puanla taçlandırmak istiyoruz.
Porto ile Leipzig’in ikincilik mücadelesi bizi ilgilendirmiyor. Şu ana kadar olduğu gibi biz sadece kendi işimize bakıyoruz. O gün sahada kim olursa olsun Beşiktaş’a yakışır bir futbol ile yine kulübümüze yakışır bir skor elde edelim, gruplara noktayı rekorla koyalım.”

Haberin Devamı