Gazete Vatan Logo
Başakşehir Avcı'nın hakem isyanı! "Soyunma koridorlarında Almanca..."

Avcı'nın hakem isyanı! "Soyunma koridorlarında Almanca..."

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4'üncü hafta karşılaşmasında Hoffenheim ile kendi sahasında 1-1 berabere kalan Medipol Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Avcı'nın hakem isyanı! "Soyunma koridorlarında Almanca..."

Rakibin 24 yaş ortalamasına sahip olduğunu söyleyen Avcı, "İlk maçta 4-4-2 ile oynadık. Bu maçta strateji değişikliği yaptık. Hep oyunun içinde kaldık. Yüzde 62 topa sahip olduk. 46'ncı dakikada başlangıcı faul olan pozisyonda gol yedik. Hakem düdüğü ağzına götürdü ama çalmadı. Golden sonra disiplinden kopmadık. Sonuna kadar oyunun içinde kaldık. Son dakika gelen gol bizi mutlu etti. Diğer maç 1-1 berabere bitti. Bugün oynayan grup iyiydi. Onlara başarılar diliyorum" dedi.

AVCI: "ALMANYA TEMSİLCİSİNİN MAÇINA AVUSTURYALI HAKEM ATANIYOR"

Karşılaşmanın Avusturalyalı hakemi Harald Lechner'in maça atanmasının yanlış olduğunu dile getiren Avcı, "Kendi ülkemizde oynarken, hakemleri yerden yere vuruyoruz. Her maçta hedef tahtası yapıyoruz. Bugün Almanya ile oynuyoruz. Sahada komşu ülkesi olan Avusturya'dan hakem var. Sahada ve soyunma koridorlarında Almanca konuşuyorlar. UEFA tarafından yapılan bu atamayı doğru olmadığını düşünüyorum. Hakem yediğimiz golün başlangıcında, oyuncumuza yapılan harekette düdüğü ağzına götürdü ama çalmadı. Bugün hakem yönetimi, kendi hakemlerimizin değerini bilmemiz gerektiğini gösterdi" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Avcı ayrıca, gruptan çıkma şanslarının devam ettiğini ve kalan 2 maçı da kazanmaları halinde gruptan çıkabileceklerini belirtti.