Gazete Vatan Logo
Futbol 222 Milyon Euro'luk imzayı attı!

222 Milyon Euro'luk imzayı attı!

PSG, 222 milyon euro bonservis ödeyerek transfer ettiği Neymar'a imza attırdı. Törende konuşan Brezilyalı futbolcu yüreğinin götürdüğü yere gittiğini söylerken Fransız ekibinin Katarlı sahibi ise FFP konusunda endişesi olanlara gidip kahve içmelerini tavsiye etti.

222 Milyon Euro'luk imzayı attı!

Törende ilk sözü PSG'nin Katarlı başkanı Al Khelaifi aldı.

Khelaifi şunları söyledi:

Bu mükemmel oyuncuyu, bu harika yıldızı sizlere takdim ettiğim için çok mutluyum. Neymar tüm dünyaki futbolseverler ve sporseverler için bir idol. Benim için Neymar, dünyanın en iyi oyuncusu. Taraftarlarımız her zaman Neymar'ı PSG formasıyla izlemenin hayalini kurdu. Neymar bize her kupayı kazanmak katıldı. Birlikte tarih yazacağız. Yeni evine hoşgeldin Neymar! Size garanti ederim ki Neymar buraya para için gelmedi. Bu transferin uzun yıllar boyunca konuşulacağını biliyorum, umarım olumlu yorumlar yaparlar. Bu transfer bugün için tarihin en maliyetli transferi, peki 2-3 yıl sonra olacak mı? Eminim ki bu transfere ödediğimizden daha fazlasını kazanacağız. Finansal Fair-Play konusunda endişe edenler, gidin bir kahve için, hiçbir problem yok.

PSG'de 10 numaralı formayı giyecek olan Neymar ise şöyle konuştu:

"Bu yeni macera için çok mutluyum. Paris muazzam bir şehir. Şu anda ne hissettiğimi size anlatamam. Her zaman daha fazlasını istedim, daha büyük bir şey arzuladım. Kalbim beni buraya getirdi. PSG'ye yeni bir macera istediğim için geldi. Barcelona'da kendimi yıldız gibi hissettiğim gibi bir şey söz konusu değil. Barcelona'da kendimi iyi hissediyordum. Kalbim PSG'ye imza atmamın tam zamanı dedi ve ben de bunu yaptım. Bu hayatımda verdiğim en zor kararlardan biriydi. Çünkü Barcelona gibi harika bir kulüpte oynuyordum. Arkamda birçok iyi arkadaşımı bırakıyorum. Fakat bu futbol. Barcelona'daki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Burada kendimi şimdiden evimde hissediyorum. Her şeye hazırım ve başarıya açım. Barcelona ile birçok kupa kazandım ve o kulübün tarihine adımı yazdırdım. Ancak tabii ki herkesi memnun edemezsiniz. Barcelona taraftarlarına destekleri için teşekkür ederim."

Haberin Devamı