Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray küme düştü!

Galatasaray küme düştü!

League of Legends (LoL) Şampiyonluk Ligi'nde Galatasaray Espor, küme düşmeme adına çıktığı seride ilk maçı AURORA'ya kaybederek küme düştü ve 112 yıllık tarihinde bir ilki yaşadı.

Galatasaray küme düştü!

Galatasaray Espor takımı küme düştü! League of Legends (LoL) Şampiyonluk Ligi 2017 Kış Mevsimi 7. hafta mücadelesinde Galatasaray Espor ile Team AURORA karşı karşıya geldi.

Sporx'in haberine göre mücadelede serinin ilk maçını kaybeden Galatasaray Espor'un Şampiyonluk Ligi'nde kalma şansını kaybetti.

Galatasaray'da hafta içerisinde takım içi yaşanan sorunlardan ötürü üst koridor oyuncusu Broken Blade, ormancı rolüne geçti. Üst koridor görevineyse Crimson getirildi.

Serinin ilk maçında Team AURORA girdiği her takım savaşından galip ayrıldı. Galatasaray, alt koridorda üstün olmasına rağmen AURORA her takım savaşından galip ayrılarak mücadelede öne geçti. Taikki'nin de aktif oyunuyla birlikte AURORA kar topu etkisini başlattı. Baron güçlendirmesi için çıkan takım savaşında da Galatasaray, 5'e karşı 2 savaşını kazanamadı ve ardından 3 skor birden verdi. AURORA, Baron güçlendirmesinden sonra sistematik bir şekilde kuleleri ve inhibitörleri düşürmeye başladı. 30 dakika süren mücadeleyi AURORA, rahat bir şekilde kazanmayı başardı.

Haberin Devamı

112 yıllık başarılı bir tarihe sahip olan Galatasaray Spor Kulübü'nün kurulduğu sezon küme düşen ilk branşı Espor oldu.