Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 8 numara bilmecesi!

8 numara bilmecesi!

Sol bek ve sol açık takviyesi isteyen Aykut Kocaman, orta saha konusunda ise kararsız...

8 numara bilmecesi!

Mehmet Ekici’nin sakat, Ozan Tufan’ın formsuz, ocak ayından itibaren forma giyebilecek Elif Elmas’ın da uzun süredir maç yapmaması tecrübeli teknik direktörü kara kara düşündürüyor.

OSMANLISPOR beraberliği sonrası yönetimden her konuda tam yetki alan ve bunun neticesinde gelen galibiyetlerle kredisi iyice yükselen teknik direktör Aykut Kocaman, 2. yarıda radikal kararlara imza atmak istiyor. F.Bahçe, son yıllarda devre arası transfer dönemini büyük ölçüde boş geçse de bu yıl hareketli günler yaşayacak gibi duruyor.

HASAN Ali’nin defansta iyi hücumda eksik olması, İsmail’in de mevkidaşının tersi özelliklerde oluşu sol beke takviye ihtiyacını doğurdu. Bu bölgeye oyunu her iki yönde oynayan futbolcu bakılırken, hem Valbuena hem de Aatif’ın beklentileri karşılayamaması da transfer olarak sol önü işaret etti. Hoca sağ kanattaki istikrarı solda istediği için her iki bölgede de değişiklik talep edecek.

BASKIYI KALDIRABİLCEK Mİ?

HOCANIN en büyük kararsızlığı ise 8 numara pozisyonunda. Elinde Ozan, Elif ve Mehmet Ekici olan Kocaman, bu 3’lüde hayal kırıklığı yaşadı. Ozan dalgalı bir grafik çizdi, Ekici sakatlıktan bir türlü kurtulamadı, genç Elif ise yaş sorunu nedeniyle A Takım’la resmi maça çıkamadı.
ELİF, el üstünde tutulsa da şampiyonluk yarışının iyice kızışacağı dönemde baskının altından kalkıp kalkamayacağı konusunda yaşanan belirsizlik bu bölgeye takviye yapılmasını gündeme getirdi. Yetenekli oyuncuyu henüz adapte olmadan sahaya sürüp, onu kaybetmek istemeyen deneyimli çalıştırıcı bu yüzden 8 numara transferi konusunda kararsızlık yaşıyor.

Haberin Devamı