Gazete Vatan Logo
İngiltere 13 yıl sonra gelen itiraf!

13 yıl sonra gelen itiraf!

2004 yılında Manchester United ile Arsenal arasında oynanan olaylı maçta Sir Alex Ferguson'un yüzüne fırlatılan pizzanın gizemi sonunda çözüldü!

13 yıl sonra gelen itiraf!

Old Trafford'da oynanan ve Manchester United'ın 2-0 kazandığı maçta Arsenal'in 49 maçlık yenilmezlik serisi son bulmuş ve maçın sonunda soyunma odası koridorlarında yaşanan olaylar İngiliz gündemine damga vurmuştu.

Maçın ardından iki takımın oyuncuları birbirlerine girerken, rakip takımın soyunma odası tarafından Ferguson'un yüzüne de bir dilim pizza fırlatılmıştı.

Fabregas, takım arkadaşı Martin Keown'un pizzayı kendisinin attığı yönündeki suçlamaları reddetse de, 13 yıl aradan sonra günah çıkardı.

Sky'da yayınlanan 'A League of Their Own' programına konuk olan İspanyol yıldız, "Martim Keown yalan söylüyor çünkü onu önümde insanları yumruklarken gördüm. Yani bir şey görmesi imkansızdı! Ama evet, pizzayı atan bendim. Her şey bir anda oldu. Sesleri duyup soyunma odasından çıktım. Elimde bir pizza dilimi vardı ve Sol Campbell, Rio Ferdinand ve Martin Keown'u gördüm. Yumruk yumruğa kavga ediyorlardı. Bir an onlara katılacak gibi oldum ama sonra nasıl olduysa bir anda pizzayı fırlatıvedim. Birinin yüzüne geldiğini gördüm. Ama kesinlikle onu hedeflememiştim... Özür dilerim Sir Alex, gerçekten bunu yapmak istememiştim." diye konuştu.

Haberin Devamı

Fabregas ayrıca pizzanın Ferguson'un yüzüne vurduğu anı elleriyle gösterdi ve stüdyodaki konuklar uzun süre kahkalarına engel olamadı. - Goal