Gazete Vatan Logo
Beşiktaş "Top oynamadık"

"Top oynamadık"

Medipol Başakşehir karşısında oynanan futbol, Beşiktaşlı yöneticilerin sinirlerini bozdu.

"Top oynamadık"

F.BAHÇE ile G.Saray’ın berabere kalmasının ardından Medipol Başakşehir maçında alınacak bir galibiyet, siyah-beyazlılara zirve yarışında büyük bir avantaj getirecekti. Ancak Kartal önceki günkü maçta yöneticilere göre ‘tanınmaz haldeydi’ ve alınan mağlubiyet tüm hesapları altüst etti.

KARŞILAŞMA sonrası değerlendirme yapan yönetim kurulu üyeleri, “Top oynamadık, oynamayınca da böyle oluyor işte. Böylesine kritik bir maçta kazanma arzumuz yoktu. Bu durum çok üzücü ve sinir de bozucu. Maç kaybedilir, bu çok doğaldır. Daha önce de maçlar kaybettik ama hırs olmaması düşündürücü.

‘ORTAYA KALİTE KOYAMADIK’

RAKİP 10 kişi kaldıktan sonra dahi etkili olamadık, pozisyon üretemedik. Çok kötü bir gündü. Kötü başladık, öyle de bitirdik. Ortaya bir kalite koymak gerekiyordu, bunu yapamadık. Bu maçta berabere kalsak bile ipler yine bizim elimizde olmaya devam edecekti. Ancak bu köprünün altından daha çok sular geçer ve biz mutlaka yeniden ayağa kalkmayı başarırız. Şampiyonluk mücadelesinden bu takım asla kopmayacaktır” ifadelerini kullandılar.

Haberin Devamı