Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar "Şampiyon olacağımı biliyordum"

"Şampiyon olacağımı biliyordum"

“Hocama daha önceden de demiştim. 1 ay önceki şampiyonada 6. olmuştum ve çok üzülmüştüm. Ağlayıp antrenörüme sarıldığımda Soçi’de zafere ulaşacağım sözünü verdim ve bunu başardım.”

"Şampiyon olacağımı biliyordum"

YILDIZLAR ve Gençler Avrupa Eskrim Şampiyonası’nda yıldız kadınlar kılıç kategorisinde altın madalya kazanan Deniz Selin Ünlüdağ, Avrupa şampiyonluğunu Türk Silahlı Kuvvetleri’nce (TSK) Suriye’nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik sürdürülen Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan Mehmetçik’e armağan etti. Türkiye’nin 95 yıllık eskrim tarihinde İbrahim Ahmed Acar’dan sonra ikinci, kadınlar kategorisinde ise ilk kez bu başarıyı elde eden Deniz Selin, Rusya’nın Soçi kentinde düzenlenen şampiyonada birincilik kürsüsüne çıkmasıyla ilgili şunları söyledi:

“HOCAMA 1 ay önce ‘Şampiyon olacağım’ demiştim. 1 ay önceki şampiyonada 6. olmuştum ve çok üzülmüştüm. Ağlayıp hocama sarıldığımda Soçi’de şampiyon olacağımı söylemiştim ve bunu başardım” ifadelerini kullandı.

GENÇLİK ve Spor Bakanlığı, Türkiye Eskrim Federasyonu, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi yetkilileri, antrenör ve takım arkadaşlarına teşekkür eden Deniz Selin, “1 ay sonra İtalya’da bir şampiyona daha var. Orada da bayrağımızı göndere çektirmeyi, dalgalandırmayı hedefliyorum. Bunun için çalışacağım” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı