Gazete Vatan Logo
Voleybol "Önümüzde kimse duramaz!"

"Önümüzde kimse duramaz!"

VakıfBank’ın 2 genç yeteneği Zehra Güneş ve Tuğba Şenoğlu, VATAN’a konuştu:

"Önümüzde kimse duramaz!"

Zehra: “Umarım bu takımla birlikte birçok şampiyonluk tadarım. Bu istek, hırs, azim ve hedefe yürüme isteğiyle

her şeyi başarırız.”

Tuğba: “Geçen yıl Beşiktaş’taydım ve buraya geri dönünce seviye çok yukarılara çıktı. Bence Giovanni Guidetti kesinlikle dünyanın en iyisi.”

SPOR Toto Şampiyonlar Kupası’nda bugün F.Bahçe ile karşılaşacak olan VakıfBank’ın 2 genç yeteneğinden smaçör Tuğba Şenoğlu ve orta oyuncu Zehra Güneş VATAN’a konuştu:
ZEHRA GÜNEŞ: Avrupa şampiyonu takımda oynayacak olmaktan dolayı gururluyum. Sezonu iple çekiyorum. A takıma çıkmak hayalimdi. 7 senedir VakıfBank altyapısında bunun için çalışıyorum. Bu kadar iyi oyuncuyla antrenman yapmak benim için bir şeref.
İLK antrenmanlarda heyecanlıydım. Tam takım olunca ilk başta kendime, ‘Herhalde yapamayacağım’ dedim. Ancak Giovanni Guidetti olsun, Gözde abla olsun bana çok yardım ediyorlar. Onlara teşekkür ediyorum.
ŞAMPİYONLUK hedefinin olduğu ortamda oynamak. Umarım bu takımla birlikte birçok şampiyonluk tadarım.
GUIDETTI gerçekten çok disiplinli ve antrenman aşığı birisi. Öğrenmeye açık olduğun zaman öğretemeyeceği hiçbir şey yok. Bu sene kendi bildiklerimi bir kenara bırakıp, sadece ondan öğrendiklerimle bambaşka bir Zehra olacağıma inanıyorum.
SON Şampiyonlar Ligi ve Dünya Kulüpler Kupası şampiyonu VakıfBank. Bu sene de aynısı olur diye düşünüyorum. Bu istek, hırs, azim ve hedefe yürüme isteğiyle kimse önümüzde duramaz diye düşünüyorum.
‘BANA GÜVENİYOR’
TUĞBA ŞENOĞLU: Dünyanın en iyi oyuncuları burada ve onlarla oynayacağım için çok şanslıyım. Herkesten teker teker bir şeyler öğrenmeyi planlıyorum. Gözde (Kırdar) abla olsun, Kelsey Robinson olsun, Zhu Ting olsun hepsinden. İnanılmaz müthiş bir şey böyle oyuncularla yer almak.
EN iyi şekilde sorumluluğumu yerine getirip antrenörümüz Giovanni Guidetti’nin yüzünü kara çıkartmak istemiyorum. Giovanni ile A Milli Takım’da da çalışmıştık. Bana şans veriyor ve sürekli konuşuyor. Ben çalışma sistemini çok beğeniyorum ve beni geliştireceğine inanıyorum. Bana çok güveniyor, bunu kırmak istemiyorum. Giovanni dünyanın en iyi antrenörü, bizim hakkımızda güzel şeyler söylemesi çok gurur veren bir şey.
GEÇEN sene Zehra ile beraber Beşiktaş’la Sultanlar Ligi’nde mücadele ettim. Bu sene VakıfBank’ta oynayacağım ve bu seviyenin baya bir yukarıya çıktığı anlamına geliyor. Üzerimizdeki sorumluluk daha da fazla arttı ve umarım ters tepmez.”

Haberin Devamı