Gazete Vatan Logo
Beşiktaş "O paraya olmaz"

"O paraya olmaz"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yıllık 6 milyon euro talep eden Pepe'ye net yanıt verdi:

"O paraya olmaz"

Siyah-beyazlılar, 34 yaşındaki stopere senelik 3.5 milyon Euro önerdi. Ancak aradaki fark şu an endişe yaratmıyor. Yönetim, tıpkı Demba Ba, Sosa ve Aboubakar transferlerinde olduğu gibi Pepe transferinde de aceleci davranmayacak. Orman, Portekizli yıldızın rakamı düşüreceğine inanıyor...

BEŞİKTAŞ dünyaca ünlü yıldız Pepe’yi renklerine bağlamak adına yoğun çaba sarfediyor. Bilindiği üzere siyah-beyazlılar bu transfer için görüşmeleri bir süredir menajer Ahmet Bulut vasıtasıyla yürütüyor. Ancak transferin kısa sürede noktalanması pek de mümkün gözükmüyor. Bunun sebebi ise Pepe’nin şu an talep ettiği ücret.

BELKİ de kariyerinin son sözleşmesini yapacak olan 34 yaşındaki oyuncu, siyah-beyazlılardan yıllık 6 milyon Euro istedi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise Bulut aracılığıyla Portekizli futbolcuya “O paraya olmaz. Eğer Beşiktaş’ta oynamak istiyorsa bu rakamı düşürmeli” haberini gönderdi.

ALTERNATİFLERLE TEMAS HALİNDELER

SİYAH -BEYAZLI kulübün Pepe’ye teklif ettiği rakam ise 3.5 milyon Euro. Yani arada 2.5 milyon Euro’luk bir fark var. Ancak bu durum yönetimi endişelendirmiyor. Orman, tıpkı daha önce Demba Ba, Sosa ve Aboubakar transferlerinde olduğu gibi Pepe transferinde de aceleci davranmayacak. Siyah-beyazlı kulübün başkanı, Real Madrid ile sözleşmesi biten ve boşta olan tecrübeli futbolcunun istediği rakamı düşüreceğine inanıyor.
HİÇBİR oyuncuya yıllık 5-6 milyon Euro ödemeyi düşünmeyen siyah-beyazlı yönetim, Pepe’nin fiyatı düşürmemesi ihtimalini de göz önünde bulundurarak transfer listesinde yer alan diğer oyuncular için de görüşmeleri sürdürüyor.

Haberin Devamı