Gazete Vatan Logo
Beşiktaş "Lime lime doğradılar"

"Lime lime doğradılar"

Fikret Orman, Namoğlu'na istifa çağrısında bulunmadığını belirtirken Beşiktaş'ın kayrıldığı iddialarına bu yanıtı verdi.

"Lime lime doğradılar"

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı taraftarların istifaya davet ettiği Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu’yla ilgili olarak kendisinin böyle bir talebinin olmadığını söyledi. Dün Veliefendi’de Şevket Belgin adına düzenlenen koşuyu izledikten sonra gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunan Orman şu ifadeleri kullandı:

‘DOSTUZ AMA BU BİR DOSTLUK İLİŞKİSİ DEĞİL’

“YUSUF Namoğlu’na yönelik istifa çağrısında bulunmadım. Yusuf ağabeyi çok da severim. Birbirimizi iyi tanırız, uzun
zamandır dostumdur. Fakat bu bir dostluk ilişkisi değil. Neticede camiayı yönetiyoruz ve sorumluluklarımız var.
YUSUF ağabey göreve ilk geldiğinde bir hakem havuzu olduğunu ve işi buradan yaptıklarını söyledi. Ben de ona destek oldum. Ama aradan 4 yıl geçti. O havuzun genişlemiş olması gerek. Ve o havuzla beraber adaletin sahada daha fazla gözükmesi lazım. Hakem adaleti sahada oluşmadığı takdirde seyirci sayımız azalıyor. İnşallah buna bir çözüm bulunur.
MERKEZ Hakem Kurulu direkt muhatabımız değil. Kulüp olarak muhatabımız TFF. Duyduğuma göre yönetim kurulu toplantıları var. İnşallah kalıcı çözümler yaparlar. Onlardan beklentimiz bu.”
Hürat kazandı ödülü Orman verdi
BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün eski futbolcusu ve yöneticisi merhum Şevket Belgin adına düzenlenen koşuyu izledi. Veliefendi Hipodromu’nda TJK Başkanı Serdal Adalı ile birlikte 2 yaşlı safkan İngiliz taylarının çim pistteki 1.400 metrelik yarışını takip eden Orman, daha sonra yarışı kazanan Halis Karataş’ın jokeyliğini yaptığı 6 numaralı Hürat’ın sahibi Murat Dıragumandan’a ödülünü verdi.

Haberin Devamı