Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe "Kendime geldim"

"Kendime geldim"

F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, A.Alanya karşısında alınan 3 puanla nefes aldıklarını söyledi:

"Kendime geldim"

“Ben kimseye hikaye anlatmam. Hayâl satan biri değilim. Ama şunu biliyorum; birçok şeyi başarmaya kapasitesi olan bir takımımız var. Henüz %50 kapasitedeyiz. %100 olduğu zaman herkes görecek.”

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Makedonya’nın Vardar takımına elenen F.Bahçe, Süper Lig’in de ilk 4 haftasında yalnızca 5 puan toplayabilince sarı-lacivertli camianın üzerine adeta büyük bir karamsarlık çökmüştü. Ancak Kanarya’nın önceki gün Aytemiz Alanyaspor mücadelesinde elde ettiği 4-1’lik galibiyet ve oynanan umut verici futbol ile adeta beyaz bir sayfa açıldı, kara bulutlar dağıldı.

F.BAHÇE Teknik Patronu Aykut Kocaman da mücadele sonrasında “Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Nefes aldık. Ben de kendime geldim” dedi. Sarı-lacivertlilerin, 2010-11 sezonuna da benzer bir başlangıç yaptığının hatırlatılması ve “İki takım arasında benzerlik görüyor musunuz?” sorusu üzerine Kocaman, “Kişilik olarak gerçeğin dışında bir şeyi söylemeyi, anlatmayı doğru bulmam. Kimseye hikaye anlatmam. Hayâl satan biri değilim. 2010-11 sezonundaki takıma benziyor mu, bilmiyorum ama şunu biliyorum; birçok şeyi başarmaya kapasitesi olan bir takımımız var. Puan kayıplarının ardından da aynı şeyi söyledim.

Haberin Devamı

PATLAMA DEĞİL UYUM ARTIYOR

ŞU an uyumlu değiliz. Bu süreci iyi skorlarla atlatmalıyız. Henüz yüzde 50 kapasitedeyiz. Hazır olmayan oyuncularımız var. Yüzde 100 olduğumuz zaman herkes görecek. Bu maçtaki skor bir patlama değil. Bu maç sadece sahada biraz daha uyumun oturduğu, ilerleyen haftalar için umut veren bir maçtı. Bu uyum süreci aşıldığında daha etkili bir görüntümüz olacak. Şimdi Beşiktaş maçı bizim için çok önemli” ifadelerini kullandı.