Gazete Vatan Logo
Galatasaray "İyi ki G.Saray'a geldim"

"İyi ki G.Saray'a geldim"

Sarı-kırmızılılarla dün resmi kontrat imzalayan Neslihan Demir Güler çok heyecanlı...

"İyi ki G.Saray'a geldim"

İmza törenine milli oyuncunun kızının sorusu damga vurdu. Zeynep Penelope Darnel, “Sizi G.Saray’a kim getirdi” derken 33 yaşındaki yıldız, “Sen... Gece başucumda bile bilinçaltıma işledin” cevabını verdi.

G.SARAY Bayan Voleybol Takımı’nın yeni transferi Neslihan Demir Güler, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da kendisini sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imzayı attı. G.Saray’ın efsane başkanlarından Ali Tanrıyar’ın vefatından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek sözlerine başlayan 33 yaşındaki milli pasör çaprazı şunları söyledi: “Çok heyecanlıyım. Kapıdan girer girmez ne kadar önemli bir yerde olduğumu fark ettim. Hazırlanan videoda bile tüylerim diken diken oldu. Herkese teşekkür ediyorum. Ali Yüce’ye, Mehmet Berent Bayrakçı’ya, Nihan Güneyligil’e, Neslihan Turan’a... Umarım G.Saray’ın hak ettiği başarıları bu sene hep birlikte yaşayacağız. Bu büyük ailede olmaktan dolayı çok büyük gurur duyorum.
KENDİMİ çok değerli hissettim. Bir an önce sezon başlasın diye sabırsızlanıyorum. Hak ettiğimiz bütün kupaları inşallah kaldırırız. Her şey bizim için güzel olur. Kızımla da aynı takımda olmak nasıl bir duygu, göreceğiz. O çok istiyordu; bugüne kısmetmiş.”
‘ŞİMDİ TOP ONLARDA’
NESLİHAN, kızı Zeynep Darnel’in, “Sizi G.Saray’a kim getirdi?” sorusuna, “Sen... Gece başucumda bilinçaltıma işledin. Sabah bile G.Saray ile uyanıyordum. İyi ki de oldu” yanıtını verdi. Milli oyuncu ayrıca “Deplasman dönüşleri hiç tatil fırsatımız olmuyor, çift antrenmanlarla yorgun oluyorduk. Zeynep ise hep ‘Gitmesen olmaz mı? G.Saray’a gelirsen Ataman (Güneyligil) abi böyle şey yapmaz, seni dinlendirir’ dedi. Şimdi top Zeynep ve Ataman Güneyligil’de” dedi.

Haberin Devamı