Gazete Vatan Logo
Beşiktaş "Hocanın neşesini görmeliydiniz"

"Hocanın neşesini görmeliydiniz"

BEŞİKTAŞ Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Red Bull Leipzig ile Şampiyonlar Ligi’nde oynadıkları maç sonrası yaşananları VATAN’a anlattı.

"Hocanın neşesini görmeliydiniz"

Havaalanında oyuncuların mutluluğunu yüzlerinden okuduğunu belirten Ürkmezgil, “Gerçekten çok keyifliydi hepsi. Hocayla da beraber oturduk. Kendisi her zaman çok ciddi biridir. Onu da ilk kez böylesine keyifli gördüm. Sürekli şakalar yaptı, herkesi güldürdü. Çok saygı duyduğum biri. Elde edilen başarının verdiği gururun tadını çıkarıyordu ki bunu da sonuna kadar hak ediyor” ifadelerini kullandı.

ÜRKMEZGİL, pazartesi günü çekilecek olan Şampiyonlar Ligi son 16 turu kurasına ilişkin de konuşurken “Bir tur daha geçmek istiyoruz. Bu doğrultuda da elbette kura çok önemli. Takımımız gerçekten çok büyük bir iş başardı. Grubu namağlup lider bitirmek çok önemli. Artık üst seviye bir takım olduk. Muhtemel rakipler arasında Real Madrid, Bayern Münih ve Juventus çok farklı takımlar. Elbette Chelsea de güçlü. Ama diğer tüm takımlarla boğuşuruz” yorumunda bulundu.

‘ŞİMDİ KAYSERİ’Yİ DEVİRMEMİZ GEREK’

AYRICA ligde de rekabetin kızıştığının altını çizen Ürkmezgil, “Şimdi sıradaki Kayserispor maçı da çok önemli. G.Saray galibiyeti sonrası Kayseri’yi de yenip çıkışımızı sürdürmeliyiz. Kırılma maçı olarak görüyorum. F.Bahçe geldi, Başakşehir gidiyor, G.Saray toparlanmak isteyecek. Bu nedenle bizim de haftayı galibiyetle kapatmamız lazım” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı