Gazete Vatan Logo
Futbol "Herkes hazır olsun"

"Herkes hazır olsun"

Fatih Terim, oyuncularını Akhisar maçı için uyardı!

"Herkes hazır olsun"

Devler Ligi zaferi sonrasında takımın rehavete kapılması Terim’in en büyük korkusu... Ligin dibindeki Akhisar’ın hafife alınmaması gerektiğini vurgulayan İmparator, hafta boyunca idmanlarda tüm oyuncularını tek tek denedi.

G.SARAY ligde önce Kasımpaşa’yı yenip liderlik koltuğuna otururken Şampiyonlar Ligi’nde de gelen Lokomotif Moskova galibiyeti takımdaki moralleri de en üst seviyeye yükseltti. Ancak teknik direktör Fatih Terim takımının yeniden lige konsantre olabilmesi adına elinden geleni de yapıyor. Şampiyonlar Ligi’ndeki galibiyet sonrasında takımın rehavete kapılmasının önüne geçmek adına deneyimli teknik adam da yardımcıları ile birlikte yoğun bir mesai harcadı.

OYUNCULARI ile sık sık konuşan ve rakiplerinin son sırada olmasının önemli olmadığını söyleyen Terim, hafta boyunca da toplantılarda bu durumu sık sık dile getirdi. Deneyimli çalıştırıcının oyuncularını motive etmek adına yaptığı bu konuşmaların yanı sıra bir de saha içinde hamlesi vardı...

ROTASYON ZAMANI

HERKESİN forma şansı olduğunu göstermek adına oyuncularını hazırlık maçlarında da hep karışık takımlarda oynatan İmparator, her mevki için farklı isimleri de hazırladı.

Haberin Devamı

SAĞ bekte son maçta Linnes oynasa da Mariano’yu deneyen, stoperde yeniden Ozan Kabak, Ahmet Çalık isimlerini zaman zaman ilk 11 kadrosunda kullanan Terim, ileride de Sinan Gümüş, Feghouli, Emre Akbaba’yı da farklı bölgelerde kullandı. Terim, her oyuncusunu hazır tutmak için çaba harcarken bu hafta da Akhisar karşısında rotasyon yaparak sahada olmayı hedefliyor.

Savunma yarı yarıya değişti!

Lokomotif maçında şans bulamayan Mariano ve Maicon takıma dönüyor...

SARI-kırmızılıların savunması da bugün yarı yarıya rotasyona uğrayacak. Lokomotif Moskova maçında forma bulamayan Mariano ve Maicon, Akhisar deplasmanında sahada olacak. Teknik direktör Fatih Terim, bu kez Linnes’i kulübeye çekerek Mariano’yu sağ bekte kullanırken Maicon da yeniden formasına kavuşacak.
SAVUNMADA Mariano-Maicon-Serdar-Nagatomo dörtlüsü ile sahaya çıkmayı planlayan teknik direktör Fatih Terim, Ozan Kabak’ı da kulübede tutarken maçın gidişatına göre de genç oyuncusuna süre verebilir.

Haberin Devamı