Gazete Vatan Logo
Voleybol 'Güvendik, kenetlendik ve şampiyon olduk'

'Güvendik, kenetlendik ve şampiyon olduk'

Efeler Ligi’nde mutlu sona ulaşan Halkbank’ta Hasan Yeşilbudak ve Emre Batur zafere giden yolu VATAN’A anlattı:

'Güvendik, kenetlendik ve şampiyon olduk'

EFELER Ligi’nde üst üste 2., toplamda ise 8. şampiyonluğuna ulaşan Halkbank’lı oyuncularda şampiyonluk sevinci yaşanıyor. Başkent ekibinde en iyi libero seçilen Hasan Yeşilbudak ve ameliyat sonrası sahalara müthiş bir dönüş yapan milli orta oyuncu Emre Batur, VATAN’a şampiyonluk sürecini anlattı:

HASAN YEŞİLBUDAK: “Voleybol kalitesi açısından güzel bir final serisi oldu. 2-0 öne geçmemiz aslında bizim için tehlikeliydi. Bunun farkındaydık. Arkas’ın evinde oynadığımız ilk maçta çok iyi mücadele ettiklerinden dolayı kazandılar. Ama 4. karşılaşmaya, son müsabaka gibi çıktık. Şampiyonluğu İzmir’de kazanmak istiyorduk. 5. mücadele çünkü kumar oynamak gibi bir şeydi. Sahaya bunun bilincinde çıktık. Bu konsantreyle oynayınca da sonuç bizim için gerçekten iyi oldu.

ÜÇÜNCÜ maçı kaybettikten sonra taktik olarak daha etkili servis atmayı planlamıştık. Takım olarak bloğumuza ve defansımıza zaten güveniyoruz. Bunun neticesinde de kazandık.”

‘ÇOK İSTİYORDUK’

EMRE BATUR: “Öncelikle final serisindeki 2 takımı da kutlamak istiyorum. Finale yakışır bir mücadele oldu. Kazanan taraf olduğumuz için çok mutluyum. Bu sene bizim için çok zor bir sezondu, özellikle de benim için. Omzumdan ameliyat oldum, operasyon geçirdim. Gerçekten şampiyonluğu çok istiyordum. Bu kupayı aileme ve bütün Halkbank camiasına armağan ediyorum. İki sene üst üste şampiyon olduk. İnşallah gelecek yıl da daha da iyi olacağız.

Haberin Devamı

3. maçı kaybettikten sonra 4. mücadeleye çıkmadan inandık. Hiçbir zaman inancımızı yitirmedik. Takım olarak kendimize güvendik, kenetlendik. O yüzden de imkansız diye bir şey yoktur. İnsan istedikten sonra her şeyi başarabilir.