Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar '10 yılın takımını kuruyoruz'

'10 yılın takımını kuruyoruz'

G.Saray’ın voleybol şubesinde yeni sezonda Mehmet Berent Bayrakçı (Bayan takımı menajeri), Sinan Cem Tanık (erkek takımı menajeri) ve Neslihan Turan (voleybol operasyon sorumlusu) olarak yer alacak.

'10 yılın takımını kuruyoruz'

G.SARAY Daikin Bayan Voleybol Takımı'nda genel menajerlik görevine getirilen Mehmet Berent Bayrakçı, yeni kulübündeki ilk görevinin; takım gibi takım yaratmak olduğunu söyledi. G.Saray yönetimine kendisine gösterdikleri teveccühten ötürü teşekkür eden eden Bayrakçı, "İlk hedefim takım gibi takım yaratabilmek. Bunun için elimden geleni yapacağım. Burada en üstten en alta, ofis çalışanlarımızdan stuff'ımıza kadar hepimizin el ele vermesi gerektiğine inanıyorum.

MEVCUT kadromuzla ciddi başarılar elde edeceğimizi düşünüyorum. Çünkü burada G.Saray'ın 10 yılının hazırlığının içindeyiz. Önümüzdeki 10 sene boyunca takımı hep zirvede tutacak kadronun altyapısını oluşturmaya çalışıyoruz. Bu bir ekip işi ve önemli olan bunu hep birlikte başarmamız" şeklinde konuştu.

‘Altyapının meyvelerini yavaş yavaş topluyoruz’

"G.SARAY'DA genel bir politika var. Bütün branşlarda altyapılara ciddi bir şekilde yatırım ve eğilim var. Dolayısıyla bu, bizim voleybol şubemiz için de geçerlidir. Önceki senelerde altyapıya yapılmış gerçekten ciddi bir yatırım var. Ve nitekim bunun meyveleri de artık yavaş yavaş toplanmaya başladı.

YENİ bir sürece giriyoruz. Çünkü neticede şu anki G.Saray'ın mevcut kadrosunun önümüzdeki yıllarda takımın ana iskeletini oluşturacak. Mevcut kadromuzdaki tüm gençlerimiz ile birlikte yapacağımız takviyelerin de buna göre şekillenmesi gerektiğini düşünüyorum. G.Saray'da yeni durum budur."

'CEV Cup'ta iddialıyız'

"G.SARAY, oynadığı her branşta ve kupada iddialıdır. Bizim de ligde ve Türkiye Kupası'nda iddialı olduğumuzu düşünüyorum. Çünkü gerçekten genç ve dinamik bir kadromuz var. BU sezon CEV Cup'ta mücadele edeceğiz. Orada şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum. Birkaç tane çekineceğimiz rakip var. Onun dışında iddialıyız. İnşallah bu senenin sonunda G.Saray, voleyboldaki ilk Avrupa kupasını kaldıracaktır diye ümit ediyorum."

'Voleybol şubelerimiz küçülmüyor!'

"TRANSFER konusuna da açıklık getirmek gerekirse: 'G.Saray'ın voleybol şubesinde bayanda ve erkekte bir küçülme mi oluyor?' sorularıyla karşılaşıyorum. Aslında hayır. Dediğim gibi G.Saray'ın altyapıdan gelen geniş bir kadrosu var.

FEDERASYON'UN kuralları belli, buna göre transfer yapmak durumundasınız. Şu an 3 yabancı kuralı var. Dolayısıyla da şu an biz de 3 yabancı oyuncuyla devam edeceğiz."

Haberin Devamı