Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar '10 yıl daha kalabilirim'

'10 yıl daha kalabilirim'

G.Saray Daikin'in Sırp oyuncusu Stefana Veljkovic, uzun yıllar sarı-kırmızılı formayı giymek istediğini söyledi.

'10 yıl daha kalabilirim'

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’nde 4. sırada bulunan G.Saray Daikin’in Sırp oyuncusu Stefana Veljkovic, kariyeri, hedefleri ve Türk voleybolu hakkında VATAN’A özel açıklamalar yaptı. Sezon başı İtalyan ekibi Villa Cortese’den G.Saray’ın yolunu tutan 24 yaşındaki orta oyuncu, sarı-kırmızılı formayı uzun yıllar giymek istediğini belirterek şunları söyledi:

“Türkiye'den 2 önemli takım benimle ilgileniyordu. G.Saray’ın teklifini duyunca Kızılyıldız’a ilk imza attığım anlardaki gibi hissettim. Çok büyük bir aile, çok büyük bir kulüp ve büyük bir tarih. Bu hissiyatımın çok doğru olduğunu görüyorum.

Bugüne kadar evimde gibi hissettim, ümit ediyorum burada kaldığım sürece böyle de devam edecek. Şu anda 24 yaşındayım, 34 yaşıma kadar G.Saray’da kalabilirim. İtalya’da da böyle hissetmemiştim, buradaki insanlar çok sıcak. Hangi kafeye giderseniz dolu, herkes sürekli konuşuyor, çok sıcak bir ortam var. Burada gerçekten kendimi evimde gibi hissediyorum.

‘YABANCI KURALI TALİHSİZ’

Maçlarda eğer oynamıyorsam veya dışarıdaysam hemen sahaya atlamak isterim. Özellikle de güçlü takımlara karşı çok motive oluyorum. Yabancı kuralını çok talihsiz buluyorum. Sadece bizim için değil, diğer takımlar için de geçerli. Çok önemli oyuncular tribünde oturuyorlar, bu voleybol adına bir katkı yaratmıyor. En azından 3+1 bile olsa oyun içinde daha çok yer bulabiliriz.

Gelecek veya hedeflerle ilgili konuşmayı çok fazla sevmiyorum. Her zaman adım adım ilerleyip sonunda nereye geldiğimize bakarak, “Kazandık” ya da “Kaybettik” derim. Çünkü önceden konuşmamızın çok da anlamlı olduğuna inanmıyorum.”

Haberin Devamı