Gazete Vatan Logo

Liseli kıza saldıran sanığa 18 yıl hapis istemi

Liseli kıza saldıran sanığa 18 yıl hapis istemi

ZONGULDAK’ta 25 yaşındaki Ufuk K., sokakta yürüyen 16 yaşındaki liseli kızı cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla 18 yıl hapsi istenen Ufuk K., "Alkollü olduğum için geneleve almadılar. Amacım o an için taciz etmek değildi. Yalnızca öpecektim" dedi.

Geçen 23 Mart’ta Karaelmas Mahallesi’nde meydana gelen olayda doğalgaz tesisatçısı Ufuk K., iddiaya göre öğrenci servisinden inerek evine giden liseli F.S.’yi yere yatırıp cinsel istismara kalkıştı. F.S.’nin çığlıklarını duyan bir kadının müdahale etmesiyle Ufuk K., kızın cep telefonunu alarak kaçtı.

Polis tarafından yakalanan ve çıkarıldığı mahkemede tutuklanan Ufuk K. hakkında Zonguldak 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde, ’cinsel istismar’ ve ’yağma’ suçlamalarıyla dava açıldı. Bugün yapılan ilk duruşmaya sanık Ufuk K. ve avukatı ile mağdur F.S., babası M.S. ve avukatı katıldı.

Duruşmada savunma yapan Ufuk K., o gün içki içip, uçucu madde kullandıktan sonra geneleve gittiğini, ancak alkollü olduğu için içeri alınmadığını belirterek şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Yolda yürürken karşıdan bir kızın geldiğini gördüm. Amacım o an için taciz etmek değildi. Kesinlikle ileriye dönük bir amacım yoktu. Yalnızca öpecektim. Bu nedenle kendisine saldırdım. Daha sonra yere düştük. Bir kaç kere öptüm. ’Bağırmazsan seni öldürmem’ demedim. Kalkarken o panikle yerde telefon gördüm. Kendi telefonum sandım. Onu da olay yerinden alarak kaçtım. Kötü bir amacım yoktu. Taciz etmek suretiyle yaptım. Yaptıklarımdan çok pişmanım."

F.S. ise sanıktan şikayetçi olduğunu söyledi. Savcı mütalaasında suçu işlediği kanaatine vardığı sanığa 18 yıl hapis cezası verilmesini talep etti. Mahkeme heyeti, mütalaaya karşı avukatların savunma yapması için duruşmayı erteledi.