Gazete Vatan Logo

Cinayeti 840 lira için işlemiş

ADANA’da dekorasyon şirketi sahibi 34 yaşındaki Cesur İlhan’ı 840 liralık alacak için öldüren katil zanlısı plastik doğrama ustası 33 yaşındaki Mesut Kılıçarslan tutuklandı. Kılıçarslan, "Pişmanım böyle olmasını istemezdim" dedi.

İFTARDAN SONRA ÖLDÜRDÜ!

Merkez Çukurova İlçesi’nin Huzurevleri Mahallesi’nde dekorasyon firması sahibi olan 2 çocuk babası Cesur İlhan, iftardan sonra ailesi ile birlikte sohbet ederken cep telefonundan arayan Mesut Kılıçarslan, 840 liralık alacağını istedi. Bu yüzden çıkan tartışma üzerine Kılıçaslan, İlhan’ın evine gelip aşağıya çağırdı. Kılıçarslan ile İlhan’ın parktaki tartışması yumruklu kavgaya dönüştü. Kılıçarslan, otomobilde getirdiği av tüfeğini alıp, Cesur İlhan’a ateş etti. Ağır yaralı olarak özel hastaneye kaldırılan Cesur İlhan doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Kılıçarslan ise polis tarafından Yurt Mahallesi’nde yakalandı.

Cinayet Bürosu’ndaki sorgusunda İlhan’ın ölümünden duyduğu pişmanlığı dile getiren Mesut Kılıçarslan, "Çok büyük bir rakam değil, ama uzun zamandan beri vermiyordu. Telefon açıp istedim, bana bağırıp hakaret etti. Ben de ona karşılık verince tartışıp, küfürleştik. Silahı alıp gittim. Maksadım sadece korkutmaktı. Bana yumrukla vurunca kendimi kaybettim. Öldürmeyi tasarlamıyordum. Bir anlık öfkemin kurbanı oldum, keşke olmasaydı. Pişmanım" diye konuştu. Kılıçarslan, ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı

Adana Adli Tıp Kurumu’nda otopsi yapılan Cesur İlhan’ın cenazesi yakınlarına teslim edildi. İlhan’ın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Mardin’e götürüldü.