Gazete Vatan Logo

6 yaşındaki çocuğa tecavüz isyan ettirdi!

Hindistan'daki tecavüz dehşetine bir yenisi eklendi. 6 yaşında bir kız çocuğunun işkence ve tecavüzle feci şekilde öldürülmesi üzerine bölge halkı faillerin yakalanması talebiyle yolları kapattı.

6 yaşındaki çocuğa tecavüz isyan ettirdi!

Hindistan, cuma gecesi uyurken evinden kaçırılan 6 yaşındaki bir kız çocuğunun tahta bir sopayla öldüresiye tecavüz edilmiş ve yaralanmış bedeninin bulunmasının şokunu yaşıyor. Kuzeydeki Haryana eyaletinin Hisar bölgesinde yaşanan vahşetin üzerinden 24 saat sonra hala polisin zanlıları sorgulaması ama faillere ulaşamaması halkı isyan ettirdi.

AİLE ÖLÜYÜ YAKMA İŞLEMİNİ YAPTIRMADI

Ailesi failler yakalanana dek kız çocuğunun bedenini yakmayı reddederken Hisar ve Uklana bölgesinde halk kepenkleri indirip sokağa döküldü. Yolları kapatan protestocular, faillerin yakalanarak adalete teslim edilmesini istedi. Kamuoyu baskısı üzerine hükümet özel soruşturma ekibi oluşturdu.

'KURTARMAK YERİNE VİDEOYA ÇEKTİLER'

Hindistan korkunç tecavüz vakalarıyla birlikte anılırken başkent Yeni Delhi ekimde dünyada kadınlara yönelik cinsel şiddette en kötü sicile sahip kent olarak belirlenmişti. Yine ekimde Visakhapatnam kentinde bir kadın gündüz gözü tecavüze uğrarken çevredeki onlarca kişinin kadına yardım etmek yerine tecavüzü videoya çektiği ortaya çıkmıştı. Tüm Hindistan'ı saran bu sorun, Aralık 2012'de bir yolcu otobüsünde genç bir kadının bir grup erkeğin tecavüz, işkence ve dayağıyla feci şekilde öldürülmesiyle tüm dünyanın dikkatini çekmişti.

Haberin Devamı