Gazete Vatan Logo

5 yaşından itibaren Çince öğretilecek

Okan Koleji’nin Ataşehir’deki 2’nci şubesinde çocuklar İngilizce’nin yanında Çince, Almanca, Fransızca ve İspanyolca da öğrenebilecek

5 yaşından itibaren  Çince öğretilecek

Okan Koleji Tuzla’dan sonra ikinci okulunu Ataşehir’de açtı. Türkiye’de ilk kez müfredata golf sporuna yer vererek yenilik getiren Okan Koleji, dil eğitiminde de çocuklara İngilizce’nin yanı sıra Çince, Fransızca, Almanca ve İspanyolca öğretecek. 14 bin metrekare kapalı alan ve 2 bin 400 metrekare bahçe alanına kurulan okulda öğrencilere yabancı dil derslikleri, yüzme havuzu, mini golf salonu, piyano, müzik orkestra odası, 6 bin kitaplık kütüphane, güzel sanatlar atölyeleri, fizik, kimya, biyoloji-bilişim teknolojileri laboratuvarları, tiyatro ve dans stüdyoları ile bilişsel, fiziksel ve sosyal gelişimlerine en üst seviyede katkı sağlamak için hizmet verecek.

‘Yüzde 100 başarı’

Merkezi sınavlara hazırlık sürecini dört yıla yayan Okan Koleji’nde 9’uncu sınıflara 156 saat 10’uncu sınıflara 468 saat, 11’inci sınıflara 789 saat ve 12’inci sınıflara da 1170 saat ders verirken, hafta içi, sömestr, ağustos dönemi ve hafta sonları ücretsiz kurs imkanı sağlıyor. Üniversiteye yerleştirmede yüzde 100 başarının sağlandığını söyleyen kolej yetkilileri, deneme sınavlarıyla öğrencilerin gerçeğe yakın bir sınava tabi tutulduklarını ve ihtiyaçlarına göre program hazırlandığının altını çizdi. Ayrıca Okan Üniversitesi’ni tercih eden öğrencilere %50 burs imkanı ve Miami’deki Okan International University ile çift diploma imkanı veriliyor.

Haberin Devamı