Gazete Vatan Logo

466 TL taksitle Fiorino

Emlakta krizi unutturan düşük peşinatlı, taksitli satış otomotive de sıçradı

Krizde konut firmalarının satışları canlandırmak için geliştirdiği düşük peşinat ve taksitli ödeme modelleri otomotive de sıçradı. ÖTV ile umduğunu bulamayan hafif ticari segmentini hareketlendirmeyi planlayan Fiat, aylık 466 TL’lik ödeme ve 48 aya varan vadelerle Fiorino ve Doblo sahibi olma imkanı veriyor.

KRİZİN bıçak gibi kestiği satışları düşük peşinat, düşük taksit ve uzun vadelerle canlandıran emlak sektörünün pazarlama yöntemi, otomotivdeki ÖTV indiriminin sınırlı yansıdığı hafif ticari segmentine ilham oldu. Geçtiğimiz ay hafif ticari segmentinde 6 binden fazla araç satarak en fazla tercih edilen marka olan Fiat, Mayıs ayında sunduğu kampanyalara bir yenisini daha ekleyerek otomotiv pazarında yeni bir dönem açtı. Fiat, satın alma kolaylığını artırmak için 2 bin TL’den başlayan peşinatla, aylık 466 TL’lik ödeme ve 48 aya varan vadelerle Fiat Fiorino ve Fiat Doblo sahibi olma imkanı sağlıyor.

Günde 15 TL’ye ’sıfır’

Düşük peşinatla ve günde neredeyse 15 TL’ye varan uygun taksitlerle uzun vadeye yayılmış çok daha rahat bir ödeme planı sunan Fiat Ticari Araçlar, “İki Binle Gelene Ticari” sloganıyla start alan kampanya kapsamında 2 bin TL’den başlayan peşinatla 48 aya varan vade ile aylık 466 TL’lik taksitlerle Fiat Fiorino, 489 TL’lik taksitlerle ise Fiat Doblo sahibi olma imkanı sağlıyor.

Kampanya kapsamında 2 bin 500 TL ve 3 bin TL’lik peşinat miktarlarıyla da uygun ödeme planları bulunuyor. Fiat Fiorino veya Fiat Doblo satın almak isteyen ve kampanyayı fırsat olarak gören tüketiciler, kampanya ile birlikte hizmete giren www.ikibinlegeleneticari.com adresli web sitesinden de faydalanabiliyor. Sitede Fiat markalı ticari araç modellerinin detaylı teknik ve donanım tanıtımlarının yanı sıra seçilen peşinat miktarına göre aylık faiz ve ödeme planları da detaylarıyla incelenebiliyor.

Haberin Devamı