Gazete Vatan Logo

23 Nisan coşkusu

23 Nisan coşkusu

1000 çocuk sinemayla tanışacak

DİMES’in katkı verdiği SineMasal Fener-Balat Çocuk Festivali, 22-23 Nisan’da Balat sahilinde kültür sanat aktivitelerine erişimi olmayan bin çocuğu sinemayla tanıştıracak ve birçok etkinlik sunacak.

Servis çocuklara emanet

Hilton İstanbul Bosphorus, 23 Nisan için yemek servisini çocuklara emanet ediyor. Ayrıca brunch etkinliğine katılan çocuklar Hilton’un KidzMondo ile yapacağı yaz kampını da deneme fırsatı elde edebilecek. Brunch Terrace Restaurant’da 12:00-15:00’da gerçekleşecek.

Ailece bayram coşkusu

“Siemens Ev Aletleri ile Kahvaltı ve Caz” pazar sabahlarına keyif katıyor. Sait Halim Paşa Yalısı’nın cazlı kahvaltısında bu hafta Deniz Taşar Trio konseri var.

Önce dinleyecek sonra çizecekler

United Colors of Benetton, bugün City’s Nişantaşı mağazasında, “Benetton ile Dünya Çocukları Atölyesi” gerçekleştiriyor. 6 yaş ve üzeri katılımcılara; Afrika, Hindistan ve Peru’da yaşayan çocukların yaşamını anlatacak atölye, çocuk kitabı yazarı ve illüstratörü Özlem Şekercioğlu Lesport’un anlatımıyla başlayacak. Çocuklar daha sonra, kendilerine anlatılan rengarenk hayatları akrilik boyalarla resmedecek.

Haberin Devamı

Faber-Castell’den yaratıcılık atölyeleri

Faber-Castell’in Oyuncak Müzesi, Rahmi M. Koç Müzesi ve Sabancı Müzesi’nde hayata geçirdiği “Yaratıcılık Atölyeleri” 23 Nisan’ı sanatla karşılıyor. Bugün gerçekleştirilecek atölyelerde çocuklar renkli ve yaratıcı çalışmalarla buluşacak.

Gençler barış için çalacak

Barış İçin Müzik Çocuk ve Gençlik Orkestraları, şef Felix Briceno yönetiminde, yarın saat 17.00’de Zorlu PSM’de 23 Nisan konseri verecek.

Efsane müzikal UNIQ’de

Sezonun en büyük ve en heyecan verici prodüksiyonu Animals Musical, 23 Nisan'a özel fiyatı ile kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için tekrar UNIQ Hall'de sahneleniyor.

Penguenleri keşfedin

İstanbul Akvaryum, 22 ve 23 Nisan’da tüm çocuklara Arı Maya ve Robin Hood ile unutamayacakları bir eğlence sunuyor. Çocuklar Türkiye’nin ilk Gentoo soğuk iklim penguenleri ile 17 bin canlı türünü de keşfedecek.

Haberin Devamı

LEGO'dan dünya yapın

Çocuklar, 21- 28 Nisan arasında Zorlu’da Legodan dünya haritası oluşturmak için bir araya geliyor. Özel olarak tasarlanmış etkinlik alanında çocuklar hem eğlenecekler hem de LEGO Dünyası'nın tadını çıkartacaklar.

Bir çocuk daha gülsün

Penti, 23 Nisan’da çocuklara mutluluk dağıtmaya devam ediyor. 1 TL’ye alınacak her rozet karşılığı Türkiye’nin 7 bölgesindeki çocuklara bir çift çorap gönderimi sağlayacak olan marka, ‘Askıda Mutluluk Var’ sosyal sorumluluk kampanyasına herkesi davet ediyor.

Çocuklar için sahnede

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası (İDSO), 23 Nisan'ı özel bir konserle kutlayacak. Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Howard Griffiths’in Çocuklar İçin Müzikli Masal “Cadı ile Maestro” eserinde anlatıcı olarak sahneye çıkacak. İDSO DenizBank Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Konseri 23 Nisan Pazar günü saat 16.00’da Caddebostan Kültür Merkezi (CKM)’de gerçekleştirilecek.