Gazete Vatan Logo

2019 Porsche Panamera GTS göz kamaştırıyor!

Otomobil devi Porsche, yeni araçları ile sürücülerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bugün yaşanılan gelişme ile birlikle tasarımı ile göz kamaştıran 2019 Porsche Panamera GTS modellerini duyuruldu.

2019 Porsche Panamera GTS göz kamaştırıyor!

Oldukça iddialı bir otomobil ile sürücülerin karşına çıkmaya hazırlanan Porsche, Panamera ve Panamera Sport Turismo’nun GTS modellerini gün yüzüne çıkarttı.

545 beygir gücünde çalışan 4.0 litre çift turbolu V8 motordan gücünü alacak olan yeni Porsche Panamera GTS oldukça iddialı geliyor. 0’dan saate 100 kilometre hıza 4.1 saniyede çıkabilen otomobil ayrıca, 460Nm tork üretiyor.

Panamera ve Panamera Sport Turismo modellerinde yer almayan farklı bir süspansiyon sistemi ile gelen otomobil sürücüsüne oldukça keyifli bir sürüş deneyimi vaat ediyor.

Tasarım konusunda da oldukça önemli değişikliklerle sürücülerin karşısına çıkacak olan yeni Porsche Panamera GTS’in arka ve önünde 20 inç boyutundaki yer alan jantlar aracın spor tasarımı ile adeta bütünleştiriyor. Agresif bir duruşa sahip olan yeni Panamera, deri ve alacantara karışımını iç mekan tasarımına sahip olduğunu görmekteyiz.

İç mekanda da kaliteli bir deneyim sunacak olan dev otomobil üreticisi, koltuklarda ve iç mekanda kullandığı kırmızı GTS işlemeleri ile sürücüsünün oldukça özel bir araca bindiğini hissettiriyor. Neredeyse arabanın çoğu noktasında bulunan GTS’e has dokunuşlar yeni araca oldukça farklı bir hava katıyor.

Haberin Devamı

Modern ve şık tasarım hatlarını iç mekanda krom detaylar ile harmanlayan dev otomobil üreticisi, bu noktada aracın olduğundan daha da lüks görünmesini sağlıyor. Yukarıdaki bahsettiğimiz GTS güncellemelerinin her iki model içinde geçerli olacağını da belirtelim. Tasarımı ve teknik özelliklerini geride bırakıp yeni araçların fiyatı geldiğimiz zaman bizleri oldukça uçuk rakamlar karşılıyor.

İki modeli de geçtiğimiz saatlerde satışa sunan Porsche, Panemara GTS için 139 bin Euro etiket fiyatı belirlemiş durumda. Tasarımı ile göz kamaştıran Sport Turismo GTS‘in fiyatı ise 142 bin avrodan satışa sunuldu. Araçların Türkiye fiyatı ise ülkemizde uygulanan vergilerde dahil olmak üzere 3 milyon TL‘nin üzerinde olacağı da belirtiliyor.